Annonce
Hedensted

- Jeg stemmer efter det Danmark, jeg ønsker at leve i - ikke efter min alder

Line Knudsen For mig har det mest haft betydning, hvilket parti der vil skubbe Danmark i den retning, jeg har lyst til at leve i, når jeg selv bliver ældre. Og sådan tror jeg da de fleste stemmer, i hvert fald til de er langt oppe i alderen.
Fire vælgere fra fire generationer afviste ved valgstedet i Hedensted, at deres stemme havde nogen forbindelse til deres alder. Men de tror alligevel på, at der generelt er en sammenhæng mellem alder og partibogstav.

Hedensted: Der blev hurtigt fyldt i stemmeurnerne, da valget kl. 9 gik ind i sin afsluttende fase i Byhallen ved Hedensted Skole.

Ældre mænd og kvinder med rollator blev med en hånd på ryggen eskorteret ind til valgstedet, mens mødre og fædre lod de mindste fornøje sig ved glæden af at kaste den demokratiske magt ned i stemmeurnerne.

På én og samme tid var samtlige generationer repræsenteret under samme tag med samme mål for øje - men med hver sin holdning til, hvorvidt alderen havde noget at sige i forhold til deres kryds.

Martin Pedersen, med sønnerne Sebastian (t.v.) og David - Jeg har stemt K de seneste tre folketingvalg, og det er en længere snak om, hvorfor - men det hænger mere sammen med partiprogrammet, støtten til erhvervslivet og Pape som leder, end min alder. Til gengæld er jeg ikke i tvivl om, at partierne med stort fokus på klima render med de unges stemmer, så på den måde har alder helt sikkert noget at sige.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce