Annonce
Kultur

- Jeg er på én gang for evigt en af byens sjæle - men samtidig en fremmed gæst

Lone Slot Nielsen slog i 2020 større hul igennem til et gennembrud med gruppen Kom Vi løber. Ikke mindst med single-udspillet "Hendes Ansigt", der blev årets mest spillede på P6. Nu er bandet ude med endnu et nummer. PR-foto: Frederik Lunde Angelo Jacobsen
Lone Slot Nielsen krydser sine egne spor på "Flygtigt, Forvirrende" og rammer tidens gang.

Horsens: Har du prøvet at forlade din hjemby med mindet om den som "dit sted" for senere at vende tilbage og opdage, at det meste af det, du kendte, alligevel ikke er, som det var, selv om du troede, at det ville være det?

Hvis du har, har du et godt afsæt for at fange nogle af de stemninger og temaer, der klæder nyeste udspil fra det lovende aarhusianske indie-projekt Kom Vi Løber, der har den tidligere præst i Tønning-Træden, Lone Slot Nielsen, i front.

Single-udspillet "Flygtigt, Forvirrende" udspringer af hendes forhold til Aarhus, fortæller musikeren, som i dag bor i Gl. Rye og arbejder i den jyske hovedstad.

- Jeg har efter nogle år igen fået min daglige gang i Aarhus, som var min by engang. Og som stadig er det. Det prøver jeg i hvert fald med et meget hårdt vedholdende greb at holde fast i, selv om jeg ikke bor i den længere. Og der bliver hele tiden lavet om og bygget nyt, så det er jo ikke til at finde rundt længere.

Annonce

Som det er med tidens gang

- Jeg er på én gang for evigt en af byens sjæle - men samtidig en fremmed gæst, som sidder på endnu en ny café og mindes den gamle. Det, synes jeg, blev et interessant billede at udfolde, fordi det jo dybest set er sådan, det er med tidens gang, forklarer Lone Slot Nielsen om arbejdet med udspillet, der fredag lander på diverse streaming-tjenester.

Kom Vi Løber udgiver på det horsensianske selskab Songcrafter, og "Flygtigt, Forvirrende" er tredje single siden debutalbumet "Sct. Hans" fra 2019.

Sidste år blev nummeret "Hendes Ansigt" det mest spillede på P6, og bandet blev indstillet, men dog ikke nomineret, til Gaffa Prisen i år i kategorierne "Årets Nye Danske Navn” og “Årets Danske Hit”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Monika måtte aflive sin hvalp efter handel med tiltalt hunde-sælger

Sport

Hun fældede Haysen: Ung kvinde arbejdede som skribent for SønderjyskE

Annonce