Annonce
Horsens

Forklaringerne står i kø: - Jeg er bare lige væk i 10 minutter

Klosterkirken oplever store problemer med biler, der overtræder parkeringsreglerne bag kirken. Foto: Michael Svenningsen
P-syndere stod ikke i kø for at tale med avisen, da vi besøge Klosterkirkens parkeringsplads lørdag middag.

Horsens: - Jeg så godt skiltet, da jeg kørte ind, men det var lige det nemmeste.

Sådan lød det med et skævt smil fra en ung kvinde, der lørdag middag tog chancen og kørte ind til Klosterkirken i Borgergade for at stille sin bil på kirkens parkeringsplads.

Skiltet, hun refererer til, står ved indgangen og fortæller, at der er indkørsel forbudt på kirkens område, med mindre man har et ærinde.

Det, indrømmer kvinden, har hun ikke.

- Men jeg tænker, det er bare 10 minutter, så er jeg tilbage. Det går nok, sagde kvinden, der ikke havde lyst til at opgive sit navn til avisen.

Jeg betaler kirkeskat

Denne lørdag middag har syv-otte bilister taget chancen og smidt bilen på Klosterkirkens parkeringsplads.

Heriblandt endnu en kvinde, der heller ikke har et ærinde i kirken.

- Jeg kunne ikke drømme om at parkere ved kirken, hvis der var et arrangement derinde. Det er der ikke nu, så jeg firer lidt på reglerne. Jeg betaler også kirkeskat, og det er en offentlig parkeringsplads, lyder det med et skævt smil fra kvinden, der heller ikke vil oplyse sit navn til Folkebladets udsendte.

Men, det er ikke en offentlig parkeringsplads, fastslår menighedsrådsformand Jørn Bjørnskov.

- Nej, det er Klosterkirkens område. Og der står udtrykkeligt på skiltet ved indgangen i Borgergade, at der er indkørsel forbudt, understreger han.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Horsens

Syg vildhest ved Nørrestrand er nu blevet aflivet

Annonce