Annonce
Kultur

Verdensklasse-pianist spiller på ny café i Horsens

Finn Odderskov (tv) og Ole Koch Hansen er en del af Jazz 4 All. PR-foto.
Ole Koch Hansen sidder ved tangenterne, når Gordons Gæstebud og Jazzhors sætter gedigen jazz på menuen.

Horsens: Horsens Kunstmuseum har nogle af landets bedste kunstnere i samlingen - nu føjer stedets ny café mere klasse til kollektionen - i form af musik.

Et af dansk jazzs mest anerkendte navne, pianisten Ole Koch Hansen, sidder ved tangenterne, når cafeen Gordons Gæstebud sammen med foreningen Jazzhors den 16. november stter koncert på menuen.

Ole Koch Hansen, der var barndomsven med nu afdøde Niels-Henning Ørsted Pedersen, er forlængst etableret som et højt skattet navn både herhjemme og i udlandet.

Samarbejder med navne som Ben Webster, Thad Jones og Etta Cameron taler for sig selv, lige som mange år som pianist og chefdirigent i Danmarks Radios Big Band er et blåt stempel af hans evner.

Under besøget på Horsens Kunstmuseum er det dog som en del af kvartetten Jazz 4 All, han optræder. Her spiller han sammen med Finn Odderskov, Torben B. Bjørnskov og Espen Laub Lilienskjold.

Arrangementet finder sted kl. 11.30-14.30, og ifølge arrangørerne spiller kvartetten "gedigen jazz fra en tid, hvor den gode melodi var i højsædet, og musikken skulle svinge".

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce