x
Annonce
Kultur

Jazz-elskere og Vor Frelsers danner fælles musikfront

Monique Thomas & Burich-l'Etienne N.O. Ensemble giver koncert i Horsens. PR-foto
Kirke og musikforening går sammen om nytårskoncert med kendte musikere.

Horsens: Hvis en eventuel gud i det høje har problemer med en fodtrampende menighed, er der udsigt til rynkede bryn i himmeriget søndag 19. januar.

Vor Frelsers Kirke i Horsens er i år gået sammen med musikforeningen Jazzhors om at skabe en nytårskoncert i kirken på Torvet. Og det bliver ikke med stedets snart nyrenoverede orgel som primært instrument.

Derimod giver Monique Thomas & Burich-l'Etienne N.O. Ensemble koncert, og det kommer til at ske med et repertoire, der breder sig over både gospel, jazz og blues med New Orleans-lyd, oplyser arrangørerne.

Koncerten finder sted kl. 15-16.30, og den er en mulighed for at møde en stribe velkendte jazzmusikere folde sig ud sammen med den amerikanske sangerinde, som Finn Burich præsenterer i Danmark for fjerde gang.

Med i ensemblet er blandt andre den tyske saxofonist og klarinetist Thomas l'Etienne, som har besøgt Horsens adskillige gange. Det samme gælder Finn Burich, som man for eksempel kunne opleve i Håndværkerforeningen sammen med Don Vappie i efteråret.

Denne gang gælder det samarbejdet med Monique Thomas. Sangerinden stammer fra USA, hvor hun voksede op med jazz, gospel og soul, og hun bor i dag i Frankring, hvor hun har været en hyppig optrædende på spillesteder og festivaler, samtidig med at hun turnerer i andre europæiske lande.

Ud over de tre består ensemblet af Martin Schack på piano, Torben Bøtker Bjørnskov på bas og Esppen Laub von Lillienskjold på trommer - alle rutinerede jazzmusikere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Horsens

Peter Sørensen om genåbning efter påske: Alle forældre ved besked på tirsdag klokken 12

Annonce