Annonce
Odder

Jazz blues og gospel med topmusikere i Odder Sognekirke

Der er kirkejazz i Odder Sognekirke søndag 27. januar kl. 15 med Monique Thomas & Burich - l'Etienne New Orleans Ensemble. PR-foto

Odder: Der er kirkejazz i Odder Sognekirke søndag 27. januar kl. 15. Arrangør er Odder Jazzklub. På programmet er Monique Thomas & Burich - l'Etienne New Orleans Ensemble - et internationalt sammensat band, som spiller jazz, gospel og blues med "New Orleans-sound".

Sangerinden Monique Thomas er bosat i Bordeaux i Frankrig. Hun er født i Philadelphia, USA og begyndte at synge og spille klaver i en ung alder. For at dygtiggøre sig studerede hun jazz og klassisk musik ved William Paterson University of New Jersey. I 1998 flyttede Monique Thomas til Frankrig. Hun har sin egen solokarriere, som har ført hende til optrædener i mange europæiske lande.

Orkesterleder Thomas l'Etienne - klarinet/alt- og tenorsax er født i Hamborg, Tyskland. Familien er af tysk/fransk og russisk oprindelse. I bandet kan man i øvrigt høre Finn Burich på trombone, Martin Schack på piano, Torben Bøtker Bjørnskov på bas og Espen Laub von Lilienskjold på trommer.

Billetprisen inkluderer et glas vin efter koncerten. Dørene åbnes kl. 14.30 og koncerten begynder kl. 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ønskebørn-ejer om nethandel: Jeg er udfordret og bekymret - men som detailhandel bør vi ikke være sure

Nyheder

Ejeren af den genfundne 12 uger gamle hundehvalp Nala: Jeg er så taknemlig og glad for at være i live

Annonce