Annonce
AC Horsens

Jannik Pohl er den store vinder af corona-pausen

Jannik Pohl nyder at kunne træne med holdkammeraterne igen efter en lang skadespause. Foto: Frank Hove
Angriberen håber at kunne udnytte pausen til et hurtigere comeback end planlagt.
Annonce

Horsens: Jannik Pohl blev i januar-transfervinduet hentet til AC Horsens på en permanent kontrakt, efter han optrådte i Superligaen for klubben i efteråret på en lejeaftale. Angriberen kæmpede i store perioder med skader, og af samme grund har kontrakten for foråret 2020 været skruet sammen, så Jannik Pohl har kunnet koncentrere sig om sin genoptræning. Det har afspejlet sig i en lav løn, for AC Horsens forventede ikke at kunne få glæde af Jannik Pohl inde på banen.

Men corona-krisen har vendt op ned på mange ting inklusiv Jannik Pohls muligheder for et comeback allerede i forårssæsonen.

Genoptræningen tidligere på året forløb planmæssigt, og netop som Superligaen blev suspenderet, var det planen, at Jannik Pohl skulle begynde at træne sammen med holdkammeraterne i det små. Det er en skade i lysken, der har drillet angriberen.

- Nu er følelsen god. Jeg har ikke haft det så godt i halvandet år. Jeg kan stå op om morgenen uden smerter, siger Jannik Pohl.

Nu er følelsen god. Jeg har ikke haft det så godt i halvandet år. Jeg kan stå op om morgenen uden smerter.

Jannik Pohl

Annonce

Godt for humøret og lysken

Da AC Horsens' spillere blev genindkaldt, var han klar til at træne med resten af truppen, og selv om han stadig passer på sig selv, er han med al træning, og alene det at kunne træne sammen med de andre, er en stor fremgang efter flere måneder med AC Horsens' sundhedsstab som eneste selskab.

- Det gør noget ved humøret, at jeg kan træne normalt igen. Jeg ved, at jeg er sårbar over for skader i den her periode, så jeg holder lidt igen de første par uger. Jeg skal for alt i verden undgå at få nogle følgeskader, siger Jannik Pohl.

Han er typen, der har svært ved at sige nej, så tidligere har han trænet videre og oven i spillet kampe, som blot har gjort smerterne værre. Af samme grund har to måneder uden kampe, der kunne friste til at gøre lidt ekstra, været en ekstra god medicin mod Jannik Pohls lyskeskade.

- Skadesmæssigt har coronaen gjort noget godt for mig. Når der er en kamp på søndag, vil du altid prøve at gøre lidt ekstra for at kunne bidrage med noget, siger Jannik Pohl.

Annonce

Mindre forskel i formen

Den fristelse har der ikke været de seneste måneder, og oven i har holdkammeraterne heller ikke trænet.

- Når alle andre i truppen er i topform og spiller kampe, er det svært at komme i gang igen. Jeg er måske på 50-60 procent af min topform, men holdkammeraterne er ikke på 100 procent som for et par måneder siden. De er måske på 70-80 procent, så springet op til dem er ikke så stort i de her uger, og det er nok ekstra godt for mig, siger Jannik Pohl.

Han sluttede midt i feltet af AC-spillere, da der blev løbet biptest på første træningsdag efter pausen.

- Den kommende tid må vise, hvor meget jeg kan bidrage med, men jeg håber og tror på, at jeg når at komme med på holdkortet til de sidste kampe, siger Jannik Pohl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce