Annonce
Østjylland

Bundsgaard indkalder til pressemøde om status for genåbningen af Aarhus

Jacob Bundsgaard og direktør for Aarhus City Forening, Claus Bech, vil fredag tale om, hvordan man får mere liv i byen efter genåbningen. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

OPDATERET

AARHUS: Mandag startede den første genåbning af landet, der blandt andet betød, at små butikker igen må åbne for kunder.

Fredag indkalder Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard til pressemøde klokken 10, fremgår det af en pressemeddelelse fra Borgmesterens Afdeling.

Annonce

Hvordan er status for den første uge med shopping – og hvad kan der gøres for at få mere gang i byen, lyder oplægget til det "uformelle" pressemøde, som bliver holdt i det fri foran Kristian F. Møllers boghandel på Store Torv.

Både Jacob Bundsgaard og Claus Bech, direktør i Aarhus City Forening, er med på mødet, hvor de vil snakke om, hvordan man kan få mere gang i handlen i Aarhus.

Det blev der sagt

Jacob Bundsgaard og Claus Bech snakkede på pressemødet blandt andet om, hvordan en ny markedsføringspulje på 2 millioner kroner fra kommunen skal være med til at sikre mere liv til handelslivet i Aarhus.

Claus Bech fortalte desuden, at det har været en god første uge med meget aktivitet i byen.

Senere kommer en længere artikel om, hvad der blev sagt på pressemødet, og hvilke initiativer, der er på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Horsens Freja er stadig ubesejret

Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce