Annonce
Horsens

Jørgensens slår snart dørene op: Renoveret hotel inviterer til åbningsfest for alle

Christian Deijenberg (t.h.) byder på vegne af Jørgensens Hotels til åbningsfest søndag 15. marts. Arkivfoto: Morten Pape
Søndag 15. marts er der officiel åbning af Jørgensens Hotel. Et par dage senere tjekker de første gæster ind i det gamle palæ på Søndergade.

Horsens: Jørgensens Hotel åbner for gæster tirsdag 17. marts, men et par dage før, søndag 15. marts, er der officiel åbning.

- Alle borgere er velkomne til åbent hus, siger Christian Deijenberg, driftsdirektør for Byens Hotel, som forpagter Jørgensens Hotel på Søndergade.

Åbningen kører i tidsrummet 13-15, og der bydes på et let traktement og altså en mulighed for at se det renoverede byggeri.

- Vi satser på, at søndag er en god dag, hvor folk måske har lidt tid til overs, siger Christian Deijenberg.

Horsens Garden spiller op, og så er der taler med mere ved blandt andre borgmester Peter Sørensen (S) og Michael Mortensen, direktør for Ejendomsselskabet Casa A/S, som ejer Jørgensens Hotel og har investeret mange millioner i den nye udgave af det gamle palæ.

Annonce

Vi satser på, at søndag er en god dag, hvor folk måske har lidt tid til overs.

Christian Deijenberg, Jørgensens Hotel

Travlt fra start

Jørgensens Hotel havde første personaledag i søndags. Køkkenet skal trænes i nye menuer, der skal generel systemtræning til, og i det hele taget er der pres på op mod åbningen.

- Vi har mange bookinger allerede, så der bli'r travlt fra dag et. Vi har et guldbryllup allerede om lørdagen efter åbningen, og så venter konfirmationer, bryllupper, konferencer og forretningsmøder. Og man skal skynde sig, hvis man skal nå at holde julefrokost hos os i år, siger Christian Deijenberg.

Restaureringen af hotellet har været i gang i et par år, og flere end 1000 Horsens-borgere stemte i efteråret for, at navnet, Jørgensens Hotel, skulle forblive det samme. Det ønske efterkom en udpeget komité og folkene bag.

Det er Mads Hylleholt Bøttger og Claus Fribo, kendt fra blandt andet Dragsholm Slot, der står i spidsen for hotel og restaurant. Søren Mandrup Rasmussen bliver hotel- og konferencechef.

Jørgensens Hotel får 59 værelser - fra de mindste på 15-19 kvadratmeter til en royal suite på 82 kvadratmeter.

Lichtenbergs Palæ er et grundmuret barokpalæ, som etatsråd Gerhard de Lichtenberg lod opføre i 1744. Det har været hotel siden 1813.

Udsmykningen af Jørgensens Hotel har været i gang i måneder. Her Stefano Lucás loftsmaleri i biblioteket i stueetagen. Arkivfoto: Morten Pape
Der bydes på åbent hus og et let traktement søndag 15. marts. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce