Annonce
Erhverv

Iværksætter har succes med sukkerfri bolsjer

Jens Holm-Christensen og Bolcheværk forventer at nå en samlet omsætning på 150.000 kroner i år. PR Foto
Iværksætter har erstattet sukker med stevia - på ni måneder er hans bolsjer landet på hylderne i 41 delikatesseforretninger i Østjylland og København.

SKØDSTRUP: Sukkerfri bolsjer udgør kun omkring tre-fire procent af det samlede bolsjesalg i Danmark, men det vil den aarhusianske iværksætter Jens Holm-Christensen lave om på.

Han har startet virksomheden Bolcheværk, hvor fokus er på at fremstille bolsjer, der smager godt, men ikke er usunde.

I stedet for sukker er bolsjerne sødet med stevia-ekstrakt, og de indeholder kun naturlige aromaer og farvestoffer.

Det enkle koncept har vist sig at være bæredygtigt. På blot ni måneder er det lykkedes for Bolcheværk at komme på hylderne hos 41 delikatessebutikker i Østjylland og København.

Annonce

Crowdfunding-kampagne

Indtil videre har Jens Holm-Christensen investeret 280.000 kroner af sine egne penge i virksomheden, men der er behov for mere kapital, hvis virksomheden skal vækste yderligere.

- Lige nu har jeg gang i en crowdfunding-kampagne, hvor jeg forsøger at rejse flere penge. Pengene skal gå til udvikling af nye smagsvarianter, opbygning af et større varelager og markedsføring af Bolcheværks produkter. Målet er at rejse minimum 35.000 kroner. Derudover har jeg netop lånt 50.000 kroner af mine forældre, siger Jens Holm-Christensen.

Crowdfunding-kampagnen er kommet godt fra start og har på en måned indsamlet over 23.000 kroner.

Pengene er kommet ind fra en lang række mindre bidragydere, som typisk har valgt at støtte med mellem 200 og 400 kroner.

Hvis kampagnen når helt i mål, får hver bidragyder tilsendt en belønning i form af et antal bolsjepakker som tak for støtten.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce