Annonce
AC Horsens

Irriteret AC-anfører efter nederlag: Vi kunne bare ikke knække dem

AC Horsens' anfører Mathias Nielsen måtte erkende, at modstanderne fra FC Midtjylland var en tand skarpere og bedre end hjemmeholdet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mathias Nielsen ærgrede sig over, at FC Midtjylland igen trak det længste strå med en sejr på 3-1.

Horsens: AC Horsens' anfører Mathias Nielsen var involveret i FC Midtjyllands mål til 1-0, og efter kampen var 3-1 nederlaget tungt at erkende.

- Vi mødte et hold, der var dygtigt. De var gode til at straffe vores fejl. Vi spillede en god kamp, og så er det irriterende at stå med et nederlag. Vi kunne bare ikke knække dem, sagde Mathias Nielsen.

- I første halvleg havde vi muligheden for at komme foran med 2-1, men vi må erkende, at FC Midtjylland var en tand bedre end os, og deres hurtige mål til 2-1 i begyndelsen af anden halvleg satte sig i os, sagde forsvarsspilleren.

- FC Midtjylland har et meget klogt hold, der vinder de tætte kampe. Vi var meget opsatte på at slå FC Midtjylland, efter vi havde slået fire ud af de fem andre hold fra top seks i sidste sæson, sagde Mathias Nielsen.

Han er ikke i tvivl om, at forsvaret og den defensive organisation kommer til at stå øverst på listen over emner, der skal arbejdes med i vinterpausen.

- Vi er begyndt at spille mere og bedre med bolden, og det har så betydet, at vi er blevet mindre gode defensivt. Vi har skiftet meget ud i forsvarskæden, og det har ikke gjort arbejdet lettere med at få tingene til at fungere, sagde Mathias Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce