Annonce
Horsens

iPads blev modtaget med klapsalver fra elever

Annonce

Stemningen var forventningsfuld, ja lidt ligesom juleaften, da eleverne på Parkvejens Skole i Odder i morges samledes i gymnastiksalen.

Ligesom på kommunens andre folkeskoler fik alle elever udleveret en iPad, men først var der et par officielle taler, Og sjældent har borgmester Elvin Hansen (S) høstet så store bifald.

- Der er noget, der tyder på, at julen varer lige til påske i år. Men det er ikke kun en julegave i får, det er også et arbejdsredskab, I får, sagde borgmesteren til børnene.

Et par klasser på Parkvejens Skole tog forskud på glæderne i løbet af efteråret. 7.b har været pilotklasse, og eleverne viste nogle af de ting, de har lavet undervejs i undervisningen. De 24 elever i klassen har taget det nye værktøj til sig.

- Når man har vænnet sig til at bruge den, er den ret nem. Og undervisningen er meget sjovere, mener Ida Skibsted Cramer, en af eleverne i 7.b.

Det samme mener klassekammeraten Axel Snedker, og en af de gode ting ved at bruge de små tablet-computere i undervisningen er, at man får drengene med.

- Flere undersøgelser viser, at vi ikke får drengene med i undervisningen. Men de trives med en digital tilgang, så vi skal skabe læringsmiljøer, hvor drengene ikke mister lysten til at lære, sagde en anden af dagens talere, Lars Grønlund, der er formand for kommunens børn-, unge- og kulturudvalg.

I løbet af dagen bliver der delt omkring 2200 iPads ud til elever fra 0. til 10. klasse i folkeskolerne i Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce