Annonce
Horsens

Investor er fundet: P-hus åbner til oktober

Visualiseringen her viser det kommende parkeringshus i Levysgade. P-huset er tegnet af arkitektfirmaet Birch & Svenning. Visualisering: Birch & SVenning A/S
HORSENS - Efter flere måneders usikkerhed om økonomien er der nu fundet en investor til byggeriet af et parkeringshus i Levysgade.

Dermed kan det storstilede byggeri i den centrale midtby gå i gang.

Planen er, at det fem etager høje p-hus med 230 p-pladser åbner for bilisterne til efteråret.

Investoren, Mads Peter Veiby. der kommer fra Aalborg, skyder 41 mio. kr. ind i projektet via sit nystiftede anpartsselskab ParkPark, og det er det lokale entreprenørfirma Torntoft & Mortensen, der har entreprisen på byggeriet.

37-årige Mads Peter Veiby har en baggrund i mobilbranchen.

Han stiftede mobilselskabet M1 i 2003, der hurtigt blev en stor succes, og seks år senere år solgte han med en stor million-gevinst selskabet videre til Telmore og TDC-koncernen. I dag driver han bl.a. spilsiden spilnu.dk.

- Derudover har jeg fået lyst til at investere i infrastruktur som f.eks. p-huse. Det er ikke umuligt, at jeg kunne få lyst til at investere mere i Horsens. Men nu vil jeg lige se, hvordan det går med p-huset, siger Mads Peter Veiby.
Investoren Mads Peter Veiby er direktør for spil-siden Spilnu.dk og tidligere ejer af mobilselskabet M1. Foto: Polfoto
Brugerne af det nye p-hus kan tegne rabat-abonnementer og tilmelde deres bils nummerplader på nettet.visualisering: birch & svenning A/S
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce