Annonce
Horsens

Investor er fundet: P-hus åbner til oktober

Visualiseringen her viser det kommende parkeringshus i Levysgade. P-huset er tegnet af arkitektfirmaet Birch & Svenning. Visualisering: Birch & SVenning A/S
HORSENS - Efter flere måneders usikkerhed om økonomien er der nu fundet en investor til byggeriet af et parkeringshus i Levysgade.

Dermed kan det storstilede byggeri i den centrale midtby gå i gang.

Planen er, at det fem etager høje p-hus med 230 p-pladser åbner for bilisterne til efteråret.

Investoren, Mads Peter Veiby. der kommer fra Aalborg, skyder 41 mio. kr. ind i projektet via sit nystiftede anpartsselskab ParkPark, og det er det lokale entreprenørfirma Torntoft & Mortensen, der har entreprisen på byggeriet.

37-årige Mads Peter Veiby har en baggrund i mobilbranchen.

Han stiftede mobilselskabet M1 i 2003, der hurtigt blev en stor succes, og seks år senere år solgte han med en stor million-gevinst selskabet videre til Telmore og TDC-koncernen. I dag driver han bl.a. spilsiden spilnu.dk.

- Derudover har jeg fået lyst til at investere i infrastruktur som f.eks. p-huse. Det er ikke umuligt, at jeg kunne få lyst til at investere mere i Horsens. Men nu vil jeg lige se, hvordan det går med p-huset, siger Mads Peter Veiby.
Investoren Mads Peter Veiby er direktør for spil-siden Spilnu.dk og tidligere ejer af mobilselskabet M1. Foto: Polfoto
Brugerne af det nye p-hus kan tegne rabat-abonnementer og tilmelde deres bils nummerplader på nettet.visualisering: birch & svenning A/S
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce