Annonce
Erhverv

Christian kunne ikke stå for Carols bamser. Nu vil de og bamserne få pulsen ned hos utrygge børn

Christian Krogh tror så meget på Carol Sannes' sanse-bamser, at han her skudt penge i hendes virksomhed Floofers. Nu skal de sammen udvikle virksomheden. Pressebillede
I maj deltog Carol Sannes i Hestens Hule, Erhverv Randers' pendant til DRs Løvens Hule, og vandt konkurrencen. Nu er sejren blevet suppleret af en aftale med en af hulens investorer, der er blevet partner i virksomheden.

Randers: Da Erhverv Randers i maj havde premiere på Hestens Hule, en kronjysk udgave af DRs Løvens Hule, var det Carol Sannes, som med sin virksomhed Floofers løb med sejren og kåringen som bedst blandt de deltagende iværksættere.

Med sejren fulgte en check på 25.000 kroner fra Vestjysk Bank samt kaffeaftaler med tre af "hestene" fra investorpanelet.

En af disse aftaler - den med Christian Krogh - har nu ført til et samarbejde, der indebærer, at Christian Krogh har smidt en pose penge i Carol Sannes' projekt og er blevet partner i virksomheden.

Annonce

- Det er spændende at investere i en virksomhed, der kan gøre en forskel for mange og være med til at sætte mental sundhed på dagsordenen. Jeg glæder mig til et godt og stærkt samarbejde, siger Christian Krogh.

Sanse-tøjdyr

Han hentyder her til, at Floofers, der ikke bare er navnet på virksomheden, men også på dens produkt, som er sansetøjdyr, der kombinerer flere egenskaber, som kendes fra dels traditionelle tøjdyr, dels fra forskellige former for terapeutiske produkter som eksempelvis kugledyner, varmepuder med mere.

Carol Sannes har selv udviklet Floofers og har hentet inspiration til dem fra både sin erfaring som mor til en søn med ADHD og angst og fra sit arbejde med terapimarsvin. Hun er glad for det nye samarbejde.

Det er spændende at investere i en virksomhed, der kan gøre en forskel for mange og være med til at sætte mental sundhed på dagsordenen. Jeg glæder mig til et godt og stærkt samarbejde.

Christian Krogh, investor


- Jeg glæder mig til, at vi sammen kan skabe nye muligheder og udvikle virksomheden endnu mere. Målet er at gøre en forskel for endnu flere familier og enkeltpersoner, som har det svært, for vi kan alle have en periode i vores liv, hvor alting gør ondt, siger Carol Sannes.

Flooferne indeholder en udtagelig tyngdepose, som kan varieres i størrelse og vægt, og hvis tyngde skyldes kirsebærsten. Stenene har blandt andet den særlige egenskab, at de kan holde på varme og således kan varmes op - eller køles ned. Til flooferne kan også købes en duftpose med lavendel, som ligeledes virker beroligende.

- Vi ser et stort potentiale og satser stærkt på, at vi i fremtiden vil kunne udvide til blandt andet Sverige og Norge, siger Christian Krogh.
Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Horsens

Huspriserne er steget 15 procent siden seneste kommunalvalg: Boligejere bør følge valgkampen tæt

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce