Annonce
AC Horsens

Bo jagter forstærkning til forsvaret: Men intet Reese-comeback i AC Horsens

Søren Reese kommer ikke retur til AC Horsens i denne sæson, slår manager Bo Henriksen fast. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Manager Bo Henriksen kigger andre steder efter forstærkninger til midterforsvaret.
Annonce

Horsens: Søren Reese har længe stået højt på AC Horsens' ønskeliste i forhold til at få forstærket midterforsvaret, men FC Midtjylland-spillereren kommer ikke retur til AC Horsens på en ny lejeaftale.

- Søren Reese er ude af billedet, slår Bo Henriksen fast.

Dermed fortsætter jagten på en afløser for Mads Juel Andersen, der tidligere på måneden blev solgt til Barnsley.

- Vi gør alt, hvad vi kan. Spillerne kommer ikke bare dumpende ned fra himlen, så det handler meget om opsøgende arbejde. Flere andre Superligaklubber kigger også efter spillere til midterforsvaret, og jeg tror ikke, at vi står forrest i køen hos nogen i forhold til klubber som for eksempel AGF og AaB, siger Bo Henriksen.

Han håber stadig, at der når at falde noget på plads inden mødet med Silkeborg på søndag.

- Jeg tror stadig på det, men det er mange faktorer, der skal gå op. Vi skal være interesseret, og spilleren skal sige ja til os, og så skal vi blive enige om økonomien både med spilleren og hans klub, siger Bo Henriksen.

AC Horsens råder lige nu reelt kun over Malte Kiilerich som stopper. Han er hentet i Hvidovre og har endnu sin debut til gode. Mod FC Nordsjælland var det Sivert Heltne Nilsen og Mikkel Qvist, der fik chancen, og især Mikkel Qvist faldt igennem mod de små og hurtige modstandere.

Peter Therkildsen, der er hentet i Næstved, kan også bruges i midterforsvaret, så der er alternativer nok i den nuværende trup, men den fødte styrmand mangler efter afskeden med Mads Juel Andersen, Mathias Nielsen og Søren Reese.

Vi gør alt, hvad vi kan. Spillerne kommer ikke bare dumpende ned fra himlen, så det handler meget om opsøgende arbejde. Flere andre Superligaklubber kigger også efter spillere til midterforsvaret, og jeg tror ikke, at vi står forrest i køen hos nogen.

Bo Henriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce