Annonce
Erhverv

Instruktør lukker træningsstudio og flytter ind i sundhedshus

Til marts dropper Christina Hust hvervet som selvstændig, for i stedet at blive muay thai instruktør i det kommende sundhedshus på Bytorvet i Hedensted. Arkivfoto: Lars Juul
Fra marts lukker Christina Hust sit træningscenter på Lunavej i Hedensted for i stedet at blive instruktør i et kommende sundhedshus.
Annonce

Hedensted: Når Christina Hust 9. marts når afslutningen på sin igangværende muay thai bootcamp, bliver det også enden på hendes studio på Lunavej i Hedensted.

I stedet bliver hun instruktør inden for selvsamme træningsniche i det kommende sundhedshus på Bytorvet under Fit og Sund-kæden.

Beslutningen kommer i kølvandet på, at Christina Hust har fået et job som kørende sælger og således ikke længere har den tiltrækkelige tid til både at servicere sine kunder og holde styr på alt det administrative i at være selvstændig.

- Nu kan jeg lægge den del fra mig og fokusere på det, jeg elsker og giver mig mest glæde; at hjælpe andre med deres træning. Michael (Kristiansen, ejer af sundhedshuset, red.) har købt mit udstyr, så i bund og grund rykker hele mit koncept bare ind under Fit og Sund, siger Christina Hust, som både vil lave holdtræning, personlig træning og bootcamps.

Jeg havde så travlt, så jeg måtte sige nej til personlige træningsforløb, men i stedet var nødt til at bruge tid på administrativt arbejde.

Christina Hust

Annonce

Kunderne flytter med

Tanken er, at de nuværende kunder flytter med til Fit og Sund, hvor de foruden et lavere kontingent kan glæde sig over muligheden for at deltage på flere hold eller gøre brug af kædens øvrige træningsudstyr. Ligeledes er der direkte adgang til en lang række eksperter såsom diætister og fysioterapeuter.

En række fordele, der var med til at gøre udslaget for Christina Hust.

- Siden jeg begyndte mit eget studio, har det været min tanke, at man kun kan blive stærkere ved at have flere under samme tag. Mit koncept har også hele tiden været, at det skulle være lidt mere eksklusivt, så det er fantastisk, at jeg nu kan tilbyde mine snart tidligere kunder lidt ekstra for pengene, siger hun.

På Lunavej undervises også i diskodans for børn. Den del flytter på sigt med ind i Fit og Sund.

Hvad er muay thai?

Muay thai kaldes også thaiboksning og er Thailands nationale kampsport, der kan føres tilbage til det 16. århundrede. Thailand har mere end 60.000 fuldtidsudøvere af sporten.

I modsætning til almindelig boksning, må man i muay thai bruge hele kroppen undtagen hovedet til at skade sin modstander.

Der eksisterer ca. 10 danske klubber, hvor muay thai praktiseres. Derudover er en række steder, hvor det udelukkende bruges som en træningsform.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Weekendens corona-tal i Horsens: Det går den rigtige vej

Annonce