Annonce
Mærkedage

Institutleder fra SDU med bopæl i Fredericia fylder 60 år

Jesper Bo Nielsen har skrevet mere end 200 videnskabelige artikler om blandt andet human risikovurdering og risikokommunikation. Pressefoto
Jesper Bo Nielsen, der er institutleder og professor i medicinsk risikovurdering og kommunikation, fylder 60 år søndag 27. oktober.

Fredericia: Institutleder, professor ph.d. Jesper Bo Nielsen, Fredericia, fylder 60 år søndag 27. oktober.

Han er professor i medicinsk risikovurdering og kommunikation ved forskningsenheden for almen praksis på Syddansk Universitet. Her har han siden 2006 været leder af Institut for Sundhedstjenesteforskning.

Et tilbagevendende tema for Jesper Bo Nielsens forskning omkring risikokommunikation har været entydig og forståelig formidling af risiko til læger samt mellem læger og patienter.

En vigtig forudsætning for, at det lykkes, er, at lægerne selv forstår de mål for risiko, der findes, samt at de kan videreformidle denne viden korrekt og forståeligt.

Jesper Bo Nielsen har skrevet mere end 200 videnskabelige artikler inden for læren om giftstoffer, huden, samt human risikovurdering og risikokommunikation.

I forbindelse med sit arbejde har han desuden rådgivet forskellige offentlige styrelser og tilsyn omkring risikovurdering og risikokommunikation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bygholm Sø klarede weekendens store mængder regn: Vi har været meget spændte

Annonce