Annonce
Horsens

Insero uddeler penge til lokalsamfundet: Sejlklub får 320.000 kroner

Flere unge på søen og bedre muligheder for elitesejlerne frem mod OL 2024. Det er baggrunden for Insero Horsens' bevilling til Horsens Sejlklub. Arkivfoto: Morten Pape
Insero Horsens har forlænget sit sponsorat til Horsens Sejlklub, som nu støttes frem til OL i 2024. Yderligere 11 donationer er givet i den seneste uddeling.

Horsens: Horsens Sejlklub er højdespringeren i seneste uddeling af støttekroner fra Insero Horsens.

Her er dog tale om en fireårig aftale om at fortsætte et nuværende sponsorat, som skal hjælpe eliteudøverne frem mod OL i 2024 samt støtte bredden i ungdomsrækkerne. Beløbet over de fire år lyder på 340.000 kroner.

- Insero Horsens har siden 2014 bakket op om talentarbejdet i Horsens Sejlklub og sikret Anne-Marie Rindom økonomisk ro til at præstere på meget højt niveau, lyder det fra Peter Bjerremand, næstformand i Horsens Sejlklub, i en pressemeddelelse fra Insero Horsens.

- Den nye fireårige aftale med Insero Horsens bliver en vigtig støtte til vores arbejde med såvel helt unge sejlere som unge talenter på vej frem, hvor vi er inde i en positiv udvikling med stigende medlemstal, siger næstformanden.

Annonce

Støtte til museer

Det er i denne omgang blevet til i alt 12 bevillinger, hvoraf sejlklubbens er eneste på over 50.000 kroner.

Horsens Kunstmuseum har fået til en udstilling i foråret 2021 med Emil Hertz og Nick Theobald, mens fremtidens produktionsmetoder skal formidles gennem keramik på Danmarks Industrimuseum.

Modtagere af Insero Horsens' bevillinger

Over 50.000 kroner:

 • Horsens Sejlklub - 320.000 kroner til at støtte ungdomsbredden og eliten frem mod OL 2024.

Op til 50.000 kroner:

 • Stenderup og Omegns Borgerforening - etablering af bevægelsesområde ved ny aktivitetsplads i Stenderup.

 • Compas, Hedensted - gør-det-selv-workshops i Hedensted og omegn om cirkulær økonomi.

 • Anna Andersen m. Danmarks Industrimuseum - udstilling og workshops på industrimuseet, hvor fremtidens produktionsmetoder formidles gennem keramik, som 3D-printes.

 • Eventbyro, Barrit - ny lokal festival med lokale musikere, som finder sted i maj 2021. 10 timers musik med 10 lokale bands.

 • Det Gule Pakhus’ venner - Det Gule Pakhus afslutter en æra med festival, bog- og LP-udgivelse inden fusion med Kulisselageret.

 • Horsens Kunstmuseum - dialogudstilling i foråret 2021 med Emil Hertz og Nick Theobald.

 • Business Horsens - støtte til videreudvikling af Horsens Iværksætterfestival.

 • Bredballe Spejdercenter - infotavler til læring om vandmiljø.

 • Højvangsskolens Centerklasser - udstyr til Steam-undervisning for børn i centerklasser.

 • Barrit Gymnastik og Idrætsforening - udstyr til padelbane, som etableres i Barrit.

 • Torsted Håndboldklub - bevilling i forbindelse med covid-19 til arrangementer for at få unge og børnemedlemmer tilbage i hallen og klubben.

Der er også blevet givet penge til udstyr til ny padelbane i Barrit og et bevægelsesområde ved en ny aktivitetsplads i Stenderup.

Annonce

Opfordrer til corona-søgning

Ved bevillinger under 50.000 kroner offentliggør Insero Horsens ikke det præcise tal, men foreningen kan fortælle, at der stadig er penge i puljen.

Især fordi Insero Horsens i foråret besluttede at øge uddelingspuljen for at hjælpe klubber og foreninger bedre gennem corona-lukningen.


Jeg vil fortsat gerne opfordre interesserede lokale foreninger, klubber og institutioner til at tage direkte kontakt til os.

Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør i Insero Horsens


- Jeg vil fortsat gerne opfordre interesserede lokale foreninger, klubber og institutioner til at tage direkte kontakt til os. Vi kan på kort tid vurdere, om et projekt er inden for vores fokus eller pege i retning af andre muligheder, siger Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør i Insero Horsens.

Foreningen har fire årlige ansøgningsfrister, og den næste er 1. marts 2021.

Insero Horsens anbefaler, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

Insero Horsens blev stiftet 1. januar 2008 under navnet Energi Horsens. Stiftelsen var et resultat af fusionen mellem det tidligere elselskab Energi Horsens og energiselskabet NRGi i Aarhus. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce