Annonce
Erhverv

Insero Horsens fejrede 10 års historie med et kig ind i fremtiden

David Guldager, vært på TV2's Go' Morgen Danmark, styrede slagets gang fra scenen. Privatfoto

10 års fokus på vækst og udvikling blev fejret, da Insero Horsens inviterede til jubilæumsreception torsdag. Samtidig bidrog en række oplægsholdere med et blik ind i en digital fremtid.

Annonce

Horsens: Mere end 250 samarbejdspartnere var torsdag med til at markere Insero Horsens' 10-års jubilæum ved en reception i Insero Atrium ved Forum Horsens.

Det skriver vækstfonden i en pressemeddelelse.

Insero Horsens' bestyrelsesformand Ulrik Kragh berettede om de milepæle, man har opnået det seneste årti, og samtidig var en række eksperter inviteret for at sætte fokus på de muligheder og dilemmaer, som kunstig intelligens medfører. Blandt disse var Inseros egne eksperter samt professor Henrik Madsen fra Danmarks Tekniske Universitets institut for matematik og computer science samt fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

David Guldager, der er vært på TV2's Go' Morgen Danmark, styrede som konferencier slagets gang og udfordrede oplægsholderne.

Jubilæumsreceptionen markerede også en afsked med administrerende direktør Mogens Vig Pedersen, der efter 10 år i Insero Horsens giver stafetten videre. Det vides ikke endnu til hvem.

Insero Horsens' bestyrelsesformand Ulrik Kragh berettede om de milepæle, man har opnået det seneste årti. Privatfoto
Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen satte fokus på, hvad vi kan forvente os af teknologien inden for den næste håndfuld år, men også hvordan vi kan omfavne en mere digital verden. Hun understregede bl.a., at vi aldrig har været rigere, bedre, klogere eller haft flere muligheder, end vi har i dag. Privatfoto
Med mere end 20 års erfaring inden for algoritmer og kunstig intel­ligens på energiområdet er professor Henrik Madsen en af landets skarpeste eksperter inden for kunstig intelligens og computer science. Den viden delte han ud af ved Insero Horsens? jubilæumsreception torsdag aften, hvor han blandt andet pointerede, at brugen af data skal mere i spil for at afhjælpe verdens klimaudfordringer. Privatfoto
Jubilæumsreceptionen markerede også en afsked med administrerende direktør Mogens Vig Pedersen, der efter 10 år i Insero Horsens giver stafetten videre. Det vides ikke endnu til hvem. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce