Annonce
Horsens

Insero fejrede 10 år med underskud: Pris 1,4 millioner kroner

David Guldager, der er vært på TV2's Go' Morgen Danmark, var hyret som konferencier ved Inseros jubilæumsfest, der også bød på oplæg fra en række eksperter inden for kunstig intelligens. Jubilæumsreceptionen markerede også en afsked med administrerende direktør Mogens Vig Pedersen, der gik af efter 10 år på posten. Arkivfoto
Jubilæum var en god anledning til at få fejret Inseros aktiviteter, mener bestyrelsesformand. Ren galimatias, mener repræsentantskabsmedlem.
Annonce

Horsens: Da Insero Horsens sidste år fyldte 10 år, blev jubilæet fejret med en festlig reception i Insero Atrium ved Forum på Langmarksvej.

250 var samlet for at markere milepælen i Inseros historie - Pris: 1,4 millioner kroner.

Det falder blandt andre repræsentantskabsmedlem Thomas Iversen for brystet. Han ytrer i det hele taget kritik af den måde, Inseros midler er forvaltet på, mens foreningen har præsenteret underskud på underskud.

- Der var gået 10 år, hvor man aldrig har holdt budgettet, og hvor underskuddene har hobet sig op.

- Jeg foreslog derfor at droppe receptionen, for jeg kan ganske enkelt ikke se, at der var noget at fejre, men det var bestyrelsen ikke lydhør overfor, fortæller han.

Annonce

Formand: Vi styrkede relationer

Kritikken preller af på bestyrelsesformand Ulrik Kragh.

- Når man ser på de aktiviteter, Insero er involveret i, og de ting, Insero står for, synes jeg, et 10 års jubilæum var en god anledning til at få fejret netop det med kunder og partnere.

- Dermed styrkede vi relationerne i forhold til at skabe udvikling, og det var dét, der var formålet med dagen. Det skal man huske at bruge den slags anledninger til, siger han.

Annonce

Udfordrer formandskabet

Ulrik Kragh har været formand for Insero Horsens siden stiftelsen i 2008, og Peter Sven Sørensen har været næstformand lige så længe.

På baggrund af flere års underskud, der sammenlagt har hobet sig op i cirka 441 millioner kroner, ytrer flere repræsentantskabsmedlemmer nu skarp kritik af især formandskabet. Formandskabet bliver derfor udfordret, når der tirsdag aften på det årlige repræsentantskabsmøde skal vælges bestyrelse. Her stiller syv kandidater op til fire poster.

Horsens Folkeblad har uden held forsøgt at få adgang til tirsdag aftens møde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce