Annonce
Livsstil

Inges køkken: Pil selv-rejer

Foto: Skovdalnordic.com

Sol og sommer hænger altså bare sammen med pil selv-rejer. Der er lang tid til sommer, men lad os tage hul på sommerdrømmene her i sidste lektion af februars madskole, hvor vi har haft om fisk.

I Sverige får man bare de bedste rejemadder. Det ved vi, fordi vi tit er på vores ødegård i Sverige. Der har de også håndpillede rejer, og det er en sand fornøjelse, men man kan jo også pille selv og nyde rejerne i selskab med et par gode venner.

Husk at skylle hænderne i vand tilsat citronsaft, når du piller rejer. Og spis en god mayonnaise til. Du kan jo prøve at lave din egen, ellers er der en hurtig opskrift her på en dip.

Ingredienser

  • 1 kg rejer
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche
  • 2 fed hvidløg
  • 4 skiver godt brød
  • 100 g salat

Sådan gør du

Pil rejerne og server på brød med dine favoritsalater. Eller anret det hele i skåle, så man selv kan dosere.

Bland cremefraiche med mayonnaise og presset hvidløg. Server til rejerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det bliver ikke på onsdag: Posthuset har sat dato på genåbning

Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Horsens

Stigende smittetryk bekymrer: Nu bliver Bytorv Horsens coronatest-sted

Annonce