Annonce
Horsens

Inges Køkken: Peberkager

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

De er altså gode de her peberkager, og du kan godt skrue op for peberet, synes jeg. Kagerne er nemme at rulle ud, men de er også gode at pynte med.

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 200 g sirup
  • 150 g brun farin
  • 1 tsk. stødt peber
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 3 tsk. stødt kanel
  • 2 tsk. natron
  • 1 æg
  • 500 g kagehvedemel fra Valsemøllen

Du kan prikke et hul i dem og hænge dem på juletræet. En anden mulighed er at pynte julebordet med smuk, hjemmelavet pynt. Jeg har drysset dem med sølvstøv fra Odense Marcipan og brugt kagehvedemel fra Valsemøllen.

Sådan gør du

Smelt smør, sirup og farin i en gryde. Vend krydderier og natron i blandingen og lad det køle det af.

Kom æg og mel i afkølet blanding og ælt dejen.

Stil dejen på køl, evt. til dagen efter. Rul dejen ud i tre millimeter tykkelse og udstik i stjerner i flere størrelser.

Bag peberkagerne ved 200 grader (180 grader varmluft) i cirka fem-seks minutter. Lad dem køle af på en rist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Horsens

Tirsdagens coronatal i Horsens: Laveste antal nye smittede i over to måneder

Annonce