x
Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Hummus med salatløg

Foto: Skovdalnordic.com

I februars madskole skal vi arbejde med hummus. Hummus er en mos af kogte kikærter tilsat forskellige krydderier.

Konceptet er, at du altid har en dåse eller karton kogte kikærter på lager. Så kan du, hvis du følger med de kommende fem gange, lære at bruge dine rester og være parat til hurtigt at kunne løse, at en af dine gæster har besluttet sig for at blive veganer.

Med andre ord, du skal ud og købe kikærter.

Opskrift

300 g hvide salatløg

75 g revet ingefær (frisk)

5 spsk. eddike

2 tsk. salt

60 g revet peberrod (frisk)

0,5 dl vand

3 spsk. akaciehonning

150 g kogte kikærter

Sauter løg med ingefær, eddike, vand og honning. Tilsæt salt.

Blend de møre løg med kikærter samt peberrod til en ensartet masse.

Tip: Salatløg kan erstattes af andre løg. Eksperimenter dig frem til din favoritsmag og -konsistens.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Politiet og kommunen advarede om at besøge Den Genfundne Bro: - Hvis der havde været for mange her, var vi gået igen

Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Hedensted

Påskefrokost og familiesamvær er rykket udenfor: Vi er nødt til at gøre, som Mette siger

Annonce