Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Hummus med avokado

Foto: Skovdalnordic.com

Til min fødselsdag i januar havde jeg inviteret alle mine veninder til frokost. Sammen med John - vores kok på Skovdal Nordic-studiet i Odense - lavede jeg tre-fire forskellige hummus eller spreads. Jeg havde pyntet dem, så de var sjove og spændende at se på.

Jeg serverede dem med knækbrød samt bagte rødløg og salater. De bagte løg gav jeg dig opskriften på i januars madskole.

1 moden avokado

300 g kogte kikærter

Salt

Saft af en citron samt skal

1 fed hvidløg (knust)

Lidt peber

Blend det hele jævnt i to minutter til en jævn masse.

Annonce
Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Her er væggene tykke og solen leverer energi: Horsens' mest klimavenlige boligområde står færdigt

Annonce