Annonce
Erhverv

Ingeniørfirma i vækst: Flytter ind i telefonfabrikkens kontorlokaler på Langmarksvej

Brian Thyregaard Andreasen har været en del af virksomheden siden 1986, og han er i dag adm. direktør og en af i alt 10 partnere. Han ser flytningen som en mulighed for at skabe en endnu stærkere lokal platform, siger han. Arkivfoto: Morten Pape
Efter flere års vækst er Oluf Jørgensen A/S presset på pladsen i hovedkontoret i Bygholm Søpark. For at kunne følge med væksten flytter ingeniørerne nu til næsten dobbelt så meget plads.
Annonce

Horsens: Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniørfirma forlader det nuværende kontor ved Bygholm Søpark og flytter i nye rammer på Langmarksvej.

Firmaet overtager 1. april førstesalen på Langmarksvej 34, hvor Spectralink - det tidligere Kirks Telefonfabrikker - lukkede produktionen ned med udgangen af 2015.

Der er tale om godt 1000 kvadratmeter kontorlokaler, og det er næsten dobbelt så meget plads, som firmaet kommer fra i Bygholm Søpark, fortæller administrerende direktør Brian Andersen.

Den ekstra plads er tiltrængt efter flere år med vækst i Oluf Jørgensen, fastslår han:

- Vi er på få år vokset fra et lille firma på 40 medarbejdere til en større virksomhed på 220 medarbejdere. Nu har vi simpelthen brug for mere plads på hovedkontoret i Horsens, så vi kan blive ved med at udvikle forretningen, siger han.

- Det var desværre ikke muligt at finde en løsning, hvor vi kunne blive i vores attraktive lokaler i Bygholm Søpark, men kontorlokalerne på Langmarksvej har allerede tidligere været anvendt til ingeniørarbejdspladser, så det er som bygget til vores formål, tilføjer Brian Andreasen.

Annonce

Flytning flere steder

Flytningen er planlagt, så den sker allerede i dagene efter overtagelsen, siger han.

Foruden hovedkontoret i Horsens har Oluf Jørgensen A/S afdelinger i København, Roskilde, Odense og Aarhus. Også i Roskilde har man skrevet under på nye lokaler, og Aarhus-kontoret flyttede allerede i efteråret 2019 i nye lokaler.

Det er derfor en optimistisk direktør, der kigger ind i fremtiden. - De nye kontorer giver os mere frihed til at ansætte løbende og lokalt, og jeg er sikker på, at det vil bidrage positivt til vores udvikling i de kommende år, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Horsens

AC Horsens forlænger med James Gomez

Annonce