Annonce
Ikast-Brande

Video-sikring - men ingen overvågning af gæster i kirke og på kirkegård

Klovborg Kirke. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Klovborg: Menighedsrådet ved Klovborg Kirke har som tidligere omtalt investeret i et video-overvågningssystem for at undgå flere indbrud, men menighedsrådsformand Vagn Hougaard gør opmærksom på, at man ikke er overvåget på kirkegården eller i kirken.

- Her både skal og kan man komme uden på nogen måde at være nervøs for, at besøget bliver overvåget. Det er også helt i tråd med loven om, at man ikke må overvåge på offentlige områder, forklarer han.

Der er lavet forholdsregler for sikring og overvågning af maskinhuset, men på en måde, så det ikke berører besøgende i kirken eller på kirkegården.

Årsagen til overvågningen er to indbrud i den senere tid. Natten til lørdag 26. september var der indbrud i maskinhuset, og en dør blev ødelagt, men der blev ikke stjålet noget. Og for to måneder siden var der et andet indbrudsforsøg, hvor døren til selve kirken blev sparket op. Ej heller ved den lejlighed blev der stjålet noget, men der var ifølge politirapporten spor efter færden i det meste af kirken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Odder

Gør noget: Gå en tur

Annonce