Annonce
Hedensted

Ingen klager over tilladelse til vintercamping: Campingplads vil gøre brug af den allerede i år

Hedensted Kommune har vurderet, at der ikke er planmæssige hensyn eller natur- og landskabeligt hensyn, der taler imod vintercamping. Arkivfoto: Mette Mørk
Juelsminde Strand Camping har besluttet at gøre brug af ny tilladelse.
Annonce

Juelsminde: Nu bliver det muligt at campere i Juelsminde på alle tider af året.

Byens campingplads har fået tilladelse til vintercamping og valgt at gøre brug af den.

Tilladelsen åbner for 100 pladser i vinterhalvåret mod 289 i den normale sæson. Skiftet fra sommer- til vintersæson sker 18. oktober i år.

Den fortsætter frem til 21. marts 2021. Der bliver tale om glidende overgang fra den ene sæson til den anden, fortæller Ann-Britt Svendgaard, der forpagter pladsen sammen med kompagnonen Jan Mortensen.

- Det er med en god fornemmelse i maven, at vi gør det. Vi har ikke haft overskud til det tidligere, men det har vi nu. Potentialet har været der hele tiden. Der er interesse for det, siger Ann-Britt Svendgaard.

Da Hedensted Kommune gav campingpladsen tilladelsen, satte en fire ugers klagefrist ind, og derfor turde forpagterne ikke regne med tilladelsen med det samme.

Først efter fristens udløb og sikringen om, at der ikke var indkommet klager, tog forpagterne den endelige beslutning om åbning for vintercamping.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Horsens

Weekendens corona-tal i Horsens: Det går den rigtige vej

Annonce