Annonce
Odder

Ingen garanti for letbane-åbningen i Odder

Det er alligevel ikke sikkert, at Letbanen åbner sidste weekend i november. Arkivfoto
Annonce

Odder: Planen har længe været, at Letbanen til Odder skal åbne 26. november 2017. Men efter problemerne med åbningen i Aarhus er Odders borgmester Uffe Jensen (V) ikke skråsikker på, at det kommer til at holde.

- Jeg er jo lidt bekymret for, om datoen holder. 26. november er en søndag, men vi var faktisk begyndt at planlægge efter en åbning fredag 24. november i stedet. Det er den dag, vi tænder juletræet på Torvet, og vi har haft planer om at lave det til en minifolkefest, som jeg kalder det. Vi har talt om at lave et par tusind portioner risengrød til børnene, men lært af erfaringerne fra Aarhus holder vi lige lidt igen med det, siger Uffe Jensen.

Så der er ikke nogen garanti for, at Letbanen åbner i weekenden 24.-26. november?

- Nej, det er der ikke. Vi har faktisk lige haft besøg af letbanedirektøren til erhverstræf, hvor hans sidste punkt på dagsordenen var orientering om Letbanen. Men han kom heller ikke ind på åbningstidspunktet - hverken her i Odder eller i Aarhus. Så vi skal være lidt mere sikre, inden vi begynder at planlægge de helt store festligheder, understreger borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce