Annonce
Erhverv

Ingen ekstra penge til turismen

Det har givet nogle politiske dønninger, da turistorganisationen VisitIkast-Brande blev lagt ind under VisitHerning. Her et foto af den gamle folder fra Visit Ikast-Brande. Arkivfoto
Annonce

Ikast/Brande: Der var på forhånd lagt op til, at betalingen til, at Ikast-Brande Kommunes betaling til det nyetablerede turismesamarbejde med VisitHerning skulle hæves med en kvart million kroner, men det var der ikke flertal for i erhvervs-, vækst- og bosætningsudvalget, som turismen politisk hører ind under.

Teknik- og stabschef Kenneth Jensen havde indstillet til udvalget, som mødtes torsdag, at den årlige betaling på 650.000 kroner skulle hæves til 900.000 kroner, et forslag udvalgets formand, Annette Mosegaard (K) og Venstres Brian Sigtenbjerggaard, der er næstformand for udvalget, kunne støtte.

Da udvalgets tre øvrige medlemmer, 1. viceborgmester Simon Vanggaard Nielsen (DF), Henrik Kraglund (FL) og Kirsten Hoffmann (S) alle vendte tommelfingeren nedad, var der imidlertid ikke flertal for forslaget, som derfor ikke blev vedtaget.

Dermed kommer Ikast-Brande Kommunes bidrag til VisitHerning også til at udgøre 650.000 kroner i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce