Annonce
Horsens

Indvielse af kunstværk på VUC: Et fint symbol på skolens kultur

Borgmester Peter Sørensen holdt tale, da Horsens HF & VUC's nye kunstværk fredag eftermiddag blev indviet. Foto: Horsens HF & VUC

Horsens: Et fint symbol på skolens kultur, hvor man vokser i fællesskab og mangfoldighed under uddannelse.

Sådan beskrev Dinna Balling, rektor på Horsens HF & VUC, den udsmykning, den lokale kunster Phuc Van Dang har kreeret på væggene i skolens kantine, gange og studie-nicher, da hun fredag eftermiddag holdt tale i forbindelse med indvielsen af kunstværket.

Kunstværket, der forestiller menneske- og plantelignende figurer, der slynger sig i organiske former, er kulminationen på et workshop-forløb, Phuc Van Dang arrangerede for skolens HF-billedkunsthold i foråret.

Ved fredagens indvielse var det dog ikke kun billedkunstholdet, men alle skolens elever og personale, der var inviteret, ligesom også borgmester Peter Sørensen tog del i indvielsen.

I hans tale påskønnede han, at Horsens HF & VUC sætter deres forpligtelse til at arbejde med kunst og dannelse i et fint perspektiv i samarbejde med en lokal kunstner.

Også Phuc Van Dang holdt tale, inden de tre talere i fællesskab klippede et rødt bånd foran kunstværket som tegn på indvielsen.

Det er en lokale kunstner Phuc Van Dang, der står bag kunstværket. Foto: Horsens HF & VUC
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce