Annonce
Horsens

Indsat overfaldt medfange - men så fik han selv tæsk

En indsat tog onsdag eftermiddag hævn, efter at han var blevet overfaldet af en medfange. Han allierede sig med to andre indsatte, og sammen angreb de overfaldsmanden. Arkivfoto
Annonce

Enner: En 21-årig mand, der i øjeblikket afsoner en dom i Enner Mark Fængsel, tog onsdag hævn efter et overfald samme dag.

Ifølge Sydøstjyllands Politi blev den 21-årige onsdag eftermiddag kl. 14.45 overfaldet af en medfange, en 29-årig mand fra København, der gav ham flere knytnæveslag i hovedet.

Det skulle han ikke have gjort.

Senere samme dag blev han opsøgt af den 21-årige, der havde allieret sig med to andre indsatte, en 28-årig mand fra Horsens og en 30-årig mand fra Nykøbing Falster, oplyser politikommissær Mick Klausen fra Sydøstjyllands Politi.

De overfaldt den 29-årige og slog og sparkede ham med en stol og en skraldespand. Fængselspersonalet fik dog hurtigt styr på dem og fik skilt kamphanerne ad, fortæller Mick Klausen.

Den 29-årige fik godt med knubs under slagsmålet og måtte efterfølgende en tur på skadestuen. Han kom dog ikke alvorligt til skade og er tilbage i fængslet igen, oplyser institutionschef på Enner Mark Fængsel, Anette Bækgaard.

Politiet har efterfølgende sigtet alle fire for vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce