Annonce
Hedensted

Tidligere restauratør og eventmager åbner pop up street food: Et markedsføringsstunt for mit andet firma

Tidligere restauratør og eventmager Bo Bonde Wullf åbner pop up-restaurant på Odelsgade hen over sommeren. Det er et markedsføringsstunt, der skal højne kendskabet til hans andet firma, fortæller han. Foto: Michael Svenningsen
Tidligere restauratør og eventmager Bo Bonde Wullf åbner pop up-restaurant på Odelsgade. Mad, drikke og musik skal være med til at skabe kendskab til hans jobbureau Joblinsen.

Juelsminde: Onsdag 26. juni åbner en pop up street food-restaurant på Odelsgade i den tidligere slagterforretning.

Bag står tidligere restauratør og eventmager fra Løsning Bo Bonde Wullf, der i 2016 etablerede annonceringsbureauet Joblinsen.

Og det er netop med afsæt i det firma, at den kommende pop up-restaurant er sat i verden.

Bo Bonde Wullf fortæller:

- Der er tale om et markedsføringstunt for mit andet firma, som jeg arbejder med til daglig - Joblinsen, der formidler jobannoncer på film. Vi har brug for et øget kendskab, og det vil jeg forsøge at øge væsentligt hen over de næste fem uger i Juelsminde.

Bo Bonde Wullf satser på, at mellem 3000 og 5000 turister og borgere vil slå vejen ind forbi hans midlertidige madsted på Odelsgade, hvor plakater, flyers og bannere for Joblinsen, etiketter med Joblinsens logo på vine og banderoler på vandflasker skal bakke op om den idé.

Hans påfund med at bruge mad, drikke og musik som indgangen til at få flere kunder i Joblinsens biks baserer han på sin tidligere erfaring som restauratør i Juelsminde.

- Jeg ved, at sommerhalvåret er lig med rigtig mange gæster i Juelsminde. Fra 1999 til 2004 ejede jeg bygningen, hvor På Havnen ligger i dag, og drev i nogle år også restaurant fra stedet. De er en masse mennesker i byen og et kæmpe uudnyttet behov for sådan et påfund som det her, siger han.

Annonce

Fem uger

Til at styre slagets gang vil Bo bonde Wullf selv være til stede sammen med tre øvrige medarbejdere.

- Her kan være plads til 100 mennesker udenfor, ud mod parkeringspladsen, hvor vi etablerer siddeområder, og 100 mennesker indenfor. Vi har fået spiritusbevilling, så der vil også være gode drikkevare, lyder det fra Bo bonde Wullf, der har lejet Odelsgade-lokalet af sin svoger, der er manden bag Wullfs Ejendomme, der ejer bygningen.

Pop up-idé skal vare fem uger, og 4. august lukker restauranten så ned igen.

Men inden da skulle der gerne være langet massevis af mad og drikke over disken alt sammen til lyden af bands - 12 i alt styk, der skal levere værtshus- og syngmed-musik hen over eftermiddagene i den midlertidige restaurant.

- Der er tale om lidt anderledes retter, der kan serveres inden for et lille kvarter fra bestillinger falder - grasseret gris med kartoffelmos, gourmet hotdog, pulled pork, fish and chips og oste med videre. Spisestedet skal indbyde til hygge og en god oplevelse - som gerne skulle smitte positivt af på Joblinsen på sigt, fortæller Bo Bonde Wullf.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

OK-tank udvider med endnu en vaskehal

Annonce