Annonce
Danmark

Ikke aprilsnar: René åbnede sin opvaskemaskine og fandt en slange

René Høgh Olsen lagde den døde slange i en plastikpose og slog til den med en kasserolle. Da slangen gik i stykker, kunne han se, at den var ægte. Foto: René Høgh Olsen
Beboer i Amaliegade skulle sætte en opvask over, da der kom et krybdyr i vejen. Det er muligvis ikke det eneste, der er på "udflugt" i midtby-kvarteret.

Horsens: Datoen passede, men det var ingen aprilsnar, der dukkede op, da René Høgh Olsen fra Horsens onsdag åbnede sin opvaskemaskine i sin førstesals-lejlighed i Amaliegade.

Der hvor kopper, bestik og tallerkner bør være, lå en over 50 centimeter lang slange. Og nej, ikke en vandslange.

- Jeg skulle til at fylde min opvaskemaskine, som jeg havde tømt tidligere på dagen. Da jeg trak den midterste skuffe ud, så jeg, at der lå en slange derinde. Jeg tænkte, ”hvad fanden sker der her”, siger René Høgh Olsen, som heldigvis ikke er bange for krybdyr, og derfor tog det åbenbart døde dyr ud med hænderne og lagde det på køkkenbordet.

- Den virkede lidt gummiagtig, forklarer han og tilstår, at han i første omgang var i tvivl, om slangen var ægte, og om det var hans søster eller mor, der for nylig havde været på besøg, som lavede fis med ham. Det tjekkede han, og de afviste blankt.

Mine børn var også i lejligheden, og de er godt nok ret fantasifulde, men hvor pokker skulle de have fået en slange fra?

René Høgh Olsen, Horsens

Fik et tip og fandt ejerne

- Mine børn var også i lejligheden, og de er godt nok ret fantasifulde, men hvor pokker skulle de have fået en slange fra, siger René Høgh Olsen, som endte med at lægge krybdyret i en pose og ”dappe” til det med en kasserolle. Der kom lidt blod ud, og det overbeviste ham om ægtheden. Gennem en hurtig research fandt han ud af, at der tilsyneladende var tale om en ufarlig mælkesnog, som angiveligt er udbredt i danske terrarier.

Efterfølgende lagde han også et opslag ud i en Horsens-gruppe på Facebook, og det væltede ind med kommentarer. Mange troede, at det var for sjov, men han fik også et tip om, at der er personer i nabolaget i Amaliegade, som holder slanger, og dem henvendte han sig til i løbet af dagen.

- Jeg snakkede med dem, og den viste sig at være god nok. Det var deres - den var stukket af for en måneds tid siden, siger René Høgh Olsen og bemærker, at ejerne havde mistet ikke bare en, men to slanger.

Annonce

Lidt chokerende

- Så der er altså en mere derude et sted. Det kan jo være, at den er død, siger slange-finderen, som ikke aner, hvordan mælkesnogen er kommet ind i hans opvaskemaskine.

- Maskinen er forbundet med afløbet via vandlåsen under min håndvask i køkkenet, så det må næsten være den vej, den er kravlet ind, gætter han.

Den døde slange er nu leveret tilbage til ejerne, og René Høgh Olsen har været i kontakt med både Dyrenes Beskyttelse og politiet om fundet. Ordensmagten gør ikke umiddelbart mere ved sagen, og han blev bedt om at smide slangen ud, forklarer han og tager også selv oplevelsen med ophøjet ro.

- Det var selvfølgelig spændende og lidt chokerende, men jeg har fået opklaret, hvor den stammede fra, så jeg er okay, siger René Høgh Olsen, som sov roligt i nat.

Også selv om der altså kan krybe endnu en mælkesnog rundt i kloaksystemer, kældre eller vægge i nabolaget i Horsens midtby.

Slangen føltes gummiagtig, forklarer René Høgh Olsen, som i første omgang var i tvivl om ægtheden og mistænkte, at hans søster eller mor stod bag en aprilsnar. Foto: René Høgh Olsen

Annonce
Annonce
Horsens

Boligvej lukkes permanent for smutvejstrafik: Kommunen vil tvinge bilisterne ud på de store veje

Erhverv For abonnenter

Holch Povlsen og prins Joachim taber penge i Horsens-selskab: Omsætningen dykkede efter Wedells exit

Horsens

Børn helt ned i toårs-alderen blev bedt om at bære mundbind i hestevogn: - Vi kan kun beklage

Sport

Nedtur for OL-guldvinderen: Rindom smed VM-guldet på sidste sejlads

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Horsens For abonnenter

Stressramte Line hylder sin læge: Selvom jeg har kontaktet hende 700 gange, får jeg altid et ordentligt svar

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Seneste plus

Horsens

Mistænkt butikstyv havde slet ikke stjålet noget - men da politiet kiggede overvågningen igennem var det en anden sag

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Erhverv For abonnenter

Efter syv magre år har restaurant endelig overskud: Se status fra 20 lokale firmaer i ugens regnskaber

Annonce