Annonce
Ikast-Brande

Ikast-Brande runder "corona-milepæl"

Det seneste døgn er blot to af kommunens borgere blevet testet positive for covid-19, hvilket bringer antallet af nysmittede den seneste uge ned på 40. Illustration: Ikast-Brande Kommune
Annonce

Ikast/Brande: For første gang siden 5. december er incidenstallet (antallet smittede de seneste syv dage pr. 100.000 indbyggere) i Ikast-Brande Kommune under 100.

Det seneste døgn er blot to af kommunens borgere blevet testet positive for covid-19, hvilket bringer antallet af nysmittede den seneste uge ned på 40. Det svarer til et incidenstal på 97.

I uge 1 blev i alt 58 borgere i Ikast-Brande Kommune testet positive for covid-19, og ugen før (uge 53) var tallet 77.

Siden de første danske covid-19-smittede blev registreret i februar sidste år er cirka to procent af borgerne i Ikast-Brande Kommune dermed ifølge den daglige opgørelse fra Statens Seruminstitut blevet testet positive for covid-19.

Den lidet flatterende førsteplads på den rangliste indtages af Ishøj Kommune, hvor otte procent af borgerne (altså fire gange så mange som i Ikast-Brande) er blevet testet positive siden februar, og den københavnske vestegns-kommune topper da også den øjeblikkelige liste med en incidenstal på over 600.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce