Annonce
Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune lancerer tilflytterhjemmeside

Kommunens bosætterguide Lene Møller Fløe understreger, at den nye tilflytterhjemmeside vil blev udviklet løbende. Arkivfoto
Tilflytning skal stimuleres med ny hjemmeside, der blandt andet rummer fortællinger fra tilflyttere.
Annonce

Ikast/Brande: En ny tilflytterhjemmeside - www.flyttilikastbrande.dk - skal være med til at tiltrække nye borgere til kommunen.

I forbindelse med lanceringen af kommunens nye bosætningsstrategi har Ikast-Brande Kommunes erhverv, vækst og bosætningsudvalg sat gang i arbejdet med hjemmesiden, der beretter om mulighederne i kommunen. Brugerne får indblik i livet i byerne og præsenteres for job- og boligmuligheder.

- Vi har fået udviklet en side, hvor potentielle og nuværende borgere hurtigt kan finde overblik over kommunale tilbud og tilbud inden for kultur og fritid. Samtidig er byerne beskrevet med links til sociale medier og kontaktpersoner, hvis man vil vide mere. Vi er spændte på at se, hvordan siden vil blive brugt, udtaler Annette Mosegaard, der er formand for erhverv, vækst og bosætningsudvalget.

Siden er blevet til i samarbejde med de forskellige lokalråd, der også har hjulpet med at finde tilflyttere, som fortæller deres historier.

- Vi tror på den gode anbefaling. Derfor har vi valgt at lade nye borgere dele deres historier. En flytning er personlig, og der vil være mange forskellige vinkler og erfaringer i processen. Tilflytterne er de bedste til at dele deres oplevelser, og vi vil gerne fortælle endnu flere historier. Jeg håber, at borgerne vil hjælpe os med at fortælle om siden. Vi er alle ambassadører, udtaler Annette Mosegaard.

Hjemmesiden er foreløbig på dansk, men der arbejdes også på en engelsk tilpasset version.

- Siden bliver løbende videreudviklet og opdateret. Nu skal vi se, hvordan siden vil virke, og hvordan folk reagerer på den, siger kommunens bosætningsguide Lene Møller Fløe, der blev ansat i januar i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce