Annonce
Brædstrup

Idrætten får sin egen dag: Byens idrætsforeninger viser sig frem

Der er konkurrence på spinningcyklen hos Brædstrup Cykelklub, når der søndag er idrætsdag i Brædstrup. Her er det Jette Clemmensen fra Brædstrup Shokotan Karate Klub, som er på cyklen ved en tidligere lejlighed. Den lokale karateklub er iøvrigt også blandt deltagerne. Arkivfoto
Brædstrup Handel & Erhverv står bag, når byens idrætsforeninger får sig helt egen dag søndag 23. juni. Her kan børn, unge og voksne gratis prøve byens idrætstilbud af og måske få mod på mere.

Brædstrup: 1. juni blev Horsens Kommune visionskommune i forhold til "Bevæg dig for livet"-samarbejdet.

Her er den overordnede målsætning at få 10.000 flere borgere til at være regelmæssigt aktive samt at øge antallet af idrætsaktive borgere i idrætsforeningerne med 5000.

Søndag 23. juni slår den lokale handelsstandsforening i Brædstrup så et slag for at få flere af byens borgere i bevægelse. Det sker, når Brædstrup Handel & Erhverv holder idrætsdag i Bredgade, hvor byens foreninger får lov til at vise sig frem overfor lokalbefolkningen og vise, hvad de kan.

- Brædstrup Handel & Erhverv vil gerne mere end blot arrangere nogle torvedage om året, og derfor synes vi, det kunne være sjovt med en idrættens dag. Brædstrup har mange sportsklubber og et stort foreningsliv, så derfor vil vi gerne åbne Bredgade for idrætsforeningerne i byen, hvor de kan vise, hvor mange forskellige idrætstilbud byen kan præstere, og hvad de har at tilbyde folk, siger Linda Mikkelsen, formand for Brædstrup Handel & Erhverv.

Annonce

Prøv spinning

I forbindelse med idrætsdagen bliver der mulighed for at prøve kræfter med fodbold, håndbold, karate, cykling og spejder.

Derudover møder en stor del af byens øvrige idrætsforeninger op, som vil gøre folk opmærksomme på netop deres sportsgren.

Blandt deltagerne er også Brædstrup Cykelklub, som deltager med en spinningcykel, hvor man kan prøve at cykle så langt, man kan på et minut. Her håber formanden for cykelklubben, Morten Dahl Pedersen, at dagen kan være med til at øge interessen for cykelsporten.

- Vi er en lille forening med 35 medlemmer, og vi vil gerne have lidt flere, der cykler sammen med os. For vores vedkommende er idrætsdagen derfor en god mulighed, og vi håber, vi kan få en snak med folk for at fortælle lidt om klubben. Vi har både motion men også ryttere på licens, som kører konkurrence, så vi kan tilbyde begge dele, siger Morten Dahl Pedersen.

Idrættens Dag i Brædstrup foregår søndag 23. juni fra klokken 10 til 14 på Bredgade, hvor byens butikker ekstraordinært vil holde åbent.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

OK-tank udvider med endnu en vaskehal

Annonce