Annonce
Brædstrup

Snart 100-årig forening går til filmen

I Brædstrup IF er man begyndt at forberede foreningens 100 års jubilæum i 2024. Ifølge formand Ole Schultz vil den runde fødselsdag også indeholde arrangementer, som vil involvere byen i større eller mindre grad. Arkivfoto: Martin Ravn
Brædstrup IF fylder 100 år i 2024, og derfor er den lokale idrætsforening gået i gang med at få optaget en film om sig selv og byens mange idrætstilbud.
Annonce

Brædstrup: Brædstrup Idrætsforening har nået en høj alder. Faktisk fylder BIF 100 år 24. oktober 2024, og den store runde fødselsdag skal naturligvis ikke gå upåagtet hen.

Derfor har idrætsforeningen fået lavet en aftale med firmaet Klubfilm.dk om at få lavet en film om Brædstrup IF i forbindelse med jubilæet. Det fortæller foreningens formand, Ole Schultz.

- Vi har i BIF's bestyrelse valgt at få optaget en film, som skal fortælle om vores mange idrætstilbud og sætte levende billeder på både vores gode faciliteter, f.eks. vores tre idrætshaller, svømmehal og kunstgræs-fodboldbane - og sidst, men ikke mindst vores lokale fællesskab, siger Ole Schultz.

Annonce

Film skal skabe interesse

Fællesskabet i Brædstrup IF består i dag af cirka 1000 medlemmer fordelt på fodbold, basketball, gymnastik, badminton, løbeklub, volleyball, e-sport, cykelklub og BIF Cup samt Musik i Gaden.

- Filmen skal være med til at vise vores idrætsforening frem for både nuværende medlemmer og frivillige, ligesom den forhåbentlig vil være med til at tiltrække endnu flere medlemmer til BIF. Foreningens fortsatte udvikling er nødvendig for, at vi fortsat kan sikre, at vi også i fremtiden har en velfungerende forening, siger Ole Schultz.

Brædstrup IF vil derfor i den kommende tid invitere områdets lokale erhvervsliv til at deltage i filmen med en annonce og derved støtte op om filmens produktion.


Filmen skal være med til at vise vores idrætsforening frem for både nuværende medlemmer og frivillige, ligesom den forhåbentlig vil være med til at tiltrække endnu flere medlemmer til BIF.

Ole Schultz, formand for Brædstrup IF


Filmen produceres af Klubfilm.dk, som vil stå for professionel speak, drone, grafik og musik til filmen, som også vil vise lidt om Brædstrup by.

Filmen vil blive vist på BIF’s hjemmeside og på de sociale medier, ligesom alle annoncører vil få lov til at bruge filmen på deres egne platforme.

- Så vi håber selvfølgelig, at det lokale erhvervsliv har lyst til at bakke op, siger Ole Schultz.

Annonce

Flere tiltag i jubilæumsår

Formanden understreger, at filmen blot er et af flere tiltag, der vil ske i forbindelse med jubilæet.

- Vi har nedsat et jubilæumsudvalg, og de er netop i gang med at samle materiale til en ny jubilæumsbog om BIF. Derudover vil alle vores afdelinger også stå for et arrangement hver i jubilæumsåret. Arrangementer vil blive fordelt over hele året, og det vil også involvere byen i større eller mindre grad, siger Ole Schultz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce