Annonce
Læserbrev

I replik til Liselotte Hillestrøm: DF deler ikke din begejstring for integration, men vi vil hjælpe dig med at udføre hjemsendelser

Allan Petersen. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: En utrolig begejstring, som Liselotte Hillestrøm viser for flygtninge og immigranter i vores kommune og land (læserbrevet "Det er altså ikke udgifter det hele" 28. december, red.).

At vi beriger vores land med disse mennesker, det kan hun da ikke mene alvorligt.

Hun glæder sig over dem, der er tilbage, 67 personer ud af de 169, som vi har modtaget i den tre-årige integrationsperiode, men hvor er resten blevet af?

Det bekymrer hun sig åbenbart ikke om.

Om der er rejst 102 flygtninge og immigranter hjem? Nej, næppe, Liselotte, de befinder sig nok i andre kommuner, hvor de nemmere kan gemme sig i det kommunale system.

Vi har stadigvæk 78 flygtninge og immigranter, som vi langtidsforsøger i Hedensted Kommune, alle som er på diverse offentlige ydelser, de bidrager overhovedet ikke til vores samfund.

De penge, som de får, kunne gøre gavn mange andre steder i vores kommune. Der skal for eksempel bruges mange flere penge fremover til vores velfærdsområder, især vores ældreområde er under stort pres.

Vi har i byrådet to socialdemokratiske udvalgsformænd, som sidder på de områder, som skal varetage integrationsområderne. Det er noget betænkeligt, når man ser, hvor lidt de har valgt at have fokus på dette område.

Vi har i flere omgange bedt om, at der bliver arbejdet mere intenst med hjemsendelser, men det sker ikke.

Vi har endda fået tilsagn om, at vi kunne få at se, hvordan disse to udvalg arbejder med hjemsendelser.

Ved de netop overstående budgetforhandlinger blev Dansk Folkeparti lovet en redegørelse, så vi kunne se, hvordan der blev arbejdet med hjemsendelser og tal for, hvor mange hjemsendelser der er sket i Hedensted Kommune.

Samtlige gruppeformænd gav Dansk Folkeparti tilsagn om støtte til dette, men det er bare ikke sket endnu.

Dansk Folkeparti vil have forvaltningen til hvert halve år at udarbejde en redegørelse til os politikere om, hvordan der i forvaltningen har været arbejdet med repatriering.

Vi vil vide, hvor mange der har modtaget rådgivning om repatriering, og hvor mange der er rejst hjem efter rådgivningen, samt hvor mange der har sagt nej tak til denne ordning.

Socialdemokraterne i Hedensted Kommune leverer ikke på dette område, selvom deres moderparti har været med til at vedtage loven om repatriering i Folketinget.

Så kære borgere: Stol aldrig på socialdemokraterne, når det drejer sig om flygtninge- og integrationspolitikken, hverken i vores kommunerne eller på landsplan.

Så Liselotte, Dansk Folkeparti deler ikke din begejstring for integration, men vi vil hjælpe dig med at udføre hjemsendelser af flygtninge og immigranter fra Hedensted Kommune.

Dansk Folkeparti vil have forvaltningen til hvert halve år at udarbejde en redegørelse til os politikere om, hvordan der i forvaltningen har været arbejdet med repatriering.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Annonce