Annonce
Horsens

Voxpop fra Pink-køen: - Hun er indbegrebet af girlpower

Signe Faurholt, 40: - Vi er en flok hardcore Pinks-fans afsted, som mere eller mindre har fulgt hendes karriere hele vejen. Det nyeste musik, hun har lavet, sidder godt nok ikke på rygraden, men jeg synes, hun har været enormt god til at forny sig. Fra det rebelske, da hun var ung, til det mere følsomme, hun laver nu. Det er fedt, hun bliver ved med at være så aktiv. Foto: Thomas Trondal
Det var de kvindelige fans, der var i flertal uden for Casa Arena onsdag aften. Avisen spurgte dem, hvorfor aftenens hovedperson, Pink, stadig er aktuel.

Horsens: Sidst på eftermiddagen onsdag strømmede folk mod Casa Arena og Langmarksvej, hvor gaden så småt var ved at blive sort af Pink-fans.

De var mødt op i god tid for at se support-musikerne spille og handle fadøl og merchandise-varer før aftenens koncertbrag.

Kønsfordelingen var der ingen tvivl om, og selvom enkelte mandfolk var at spotte i mængden, var det i høj grad kvinder i alle aldre, der var kommet for at rocke til en af de mest prominente og kompromisløse kvindelige musikere de sidste årtier.

Avisen lod derfor de kvindelige fans fortælle, hvad der gør Pink til en rollemodel og et musikalsk idol.

Lene Bech Jensen, 43, og Lari Mandsfeldt Grønbech, 41: - Hun er indbegrebet af girlpower og tør sige meninger højt - også selvom, hun er på turné. Det er fedt. En kvinde med stort K, må man sige. Sceneshowet skulle være helt vildt, så alene dét bliver garanteret en oplevelse. Foto: Thomas Trondal
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce