Annonce
112

I byen med kokain og kniv

Odder: Natten til fredag kl. 02.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået tumult foran Crazy Daisy på Torvet i Odder. Medarbejderne på stedet havde set en mand gå hen til en bil, der holdt parkeret i nærheden, hvor han havde hentet, hvad der lignede en kniv.

Da manden kort efter vendte retur til diskoteket tog en af medarbejderne kontakt til ham og spurgte, om han havde en kniv på sig. Det afviste manden, der begyndte at råbe skældsord efter medarbejderen, der oplyste ham om, at han ikke længere var velkommen på Crazy Daisy.

Manden blev stående ude foran sammen med nogle venner, og medarbejderen kunne nu se, at det var en kniv, han stod med. Manden forlod stedet med nogle venner, men politiet fik et godt signalement af ham, og betjentene fik kort tid efter standset gruppen ved Rådhusgade/Nørregade, hvor de bad den 25-årige mand om at følge med hen til politibilen.

Her blev han fundet i besiddelse af en pose med kokain, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse. Derefter oplyste han selv, at han havde en kniv ved sin højre læg, hvor betjentene ganske rigtig fandt den. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven. Efterfølgende ransagede betjentene hans bil, hvor der blev fundet en ulovlig peberspray, som han også blev sigtet for at besidde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Annonce