Annonce
Horsens

Hybel udvider: Her skal åbne ny afdeling med 40 ansatte

Hybel byggede sidste år cirka 300 huse i Jylland og på Fyn, og det ventes at blive til mere end 400 i år. Den ny afdeling i Roskilde åbner formentlig først efter sommerferien og kommer sikkert ikke til at aflevere færdige huse i år, fortæller adm. direktør Brian Langvad, men på sigt forventer han, at Roskilde-afdelingen skal aflevere 300 huse om året. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Husbyggeren Hybel fra Horsens vil være landsdækkende. Nu rykker firmaet mod øst, og forventningerne til ny afdeling i Roskilde er store.

Horsens: Hybel vil bygge huse i hele landet. Derfor slår det horsensianske husbygger-firma sig nu også ned på Sjælland.

Det sker med åbning af en afdeling i Roskilde.

- Det er et led i strategien om at blive landsdækkende, siger administrerende direktør Brian Langvad.

Firmaet blev etableret af Michael Mortensen i Horsens i 2016. Sidste år blev en afdeling i Aalborg føjet til, og Roskilde-afdelingen bliver den tredje. Brian Langvad håber, at den kan åbne i august eller september.

- Alt efter hvornår vi får ombygget og indrettet det kommende lejemål, så det bliver klar med både salgsafdeling, tegnestue, produktion og lækkert showroom, siger Brian Langvad.

Blækket på lejekontrakten er knap tørt, og der mangler en tilladelse, som Hybel dog forventer at få i hus, fortæller direktøren.

Annonce

Hybel A/S

  • Er stiftet i 2016 af Michael Mortensen, som også er manden bag bygge-giganten Casa, og som tidligere har været en del af Huscompagniet.
  • Michael Mortensen ejer 70 procent, dertil ejes en mindre del af familien, og resten er fordelt mellem ledende medarbejdere i Hybel, blandt andre direktør Brian Langvad.
  • Omsætningen offentliggør Hybel ikke, men bruttoavancen i 2018 løb alene op i cirka 79,7 millioner - mod cirka 35,6 millioner kroner i 2017.
  • På bundlinjen blev det tll et resultat før skat på 42,3 millioner kroner mod cirka 10,7 millioner kroner året før - i runde tal en firedobling.
  • Hybel solgte og afleverede cirka 300 huse sidste år. I år forventer selskabet at sælge op mod 450 huse og aflevere cirka 400.
  • Der er i dag cirka 65 ansatte i Hybel - cirka 45 i Horsens og resten i Aalborg. Med fortsat vækst i Jylland og åbning af kontoret i Roskilde forventer direktør Brian Langvad at runde 80 ansatte i år - heraf en håndfuld i Roskilde, men her forventer han på sigt en bemanding på 40 medarbejdere.
  • Hybel Danmark A/S er moderselskab for datterselskaber til de enkelte afdelinger.
  • Egenkapitalen i moderselskabet udgjorde ved årsskiftet cirka 58,6 millioner kroner.

Søger personale

Hybel har allerede ansat en byggeleder til Roskilde-afdelingen og er nu på jagt efter to projekterende til tegnestuen samt to byggerådgivere.

De fem skal starte afdelingen op, men Hybel venter sig meget af afdelingen, og Brian Langvad forventer, at der løbende ansættes flere folk i takt med væksten, og at der på sigt skal være 40 ansatte i Roskilde.

Målet er at bygge små 100 huse på Sjælland i 2020 - og cirka 300 huse, når afdelingen er oppe at køre, siger direktøren.

Dét svarer nogenlunde til salget fra de jyske afdelinger i 2018. Her forventer Brian Langvad til gengæld at runde 400 huse i år.

Fjerde afdeling syd for Horsens

Samtidig er det planen at åbne et fjerde kontor syd for Horsens, afslører han.

- Der er ikke indgået nogen konkrete aftaler, men nu må vi se, hvad 2020 bringer. Vi vil først og fremmest koncentrere os om at få de nye afdelinger i Aalborg og Roskilde godt op at køre.

- Vi kan godt dække Fyn og Sønderjylland fra kontoret i Horsens, og det gør vi allerede i dag. Men vi er ikke begyndt på Sjælland endnu. Dét kræver, at vi er tilstede tættere på kunden, siger Brian Langvad.

Foruden personale er Hybel nu på jagt efter samarbejdspartnere som håndværkere og materiale-leverandører i Roskilde-området og ikke mindst efter områder med attraktive byggegrunde - i første omgang grunde til et par udstillingshuse tæt på Roskilde-kontoret, fortæller direktøren.

Direktør Brian Langvad ser frem til, at Hybel bliver landsdækkende med i alt fire kontorer. I dag er Hybel tilstede i Horsens og Aalborg, mens en Roskilde-afdeling er på vej, og en afdeling i det sydlige Jylland er på ønskesedlen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Annonce