x
Annonce
Horsens

Hybel har vokseværk: Vil bygge nyt domicil langs Silkeborgvej

Det går godt for husfirmaet Hybel, og antallet af medarbejdere er steget kraftigt i de senere år. Derfor vil firmaet nu bygge et nyt og noget større domicil i Bygholm Business Park mellem boligområdet Bygholm Bakker og Silkeborgvej. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Det er blevet for trangt i lokalerne på Ove Jensens Allé. Derfor har det lokale husfirma købt 17.000 kvadratmeter jord nord for boligområdet Bygholm Bakker. Målet er at flytte ind i det nye domicil i 2021.

Horsens: Det lokale husfirma Hybel har købt 17.000 kvadratmeter jord i Bygholm Business Park, den stribe erhvervsjord, der ligger mellem boligområdet Bygholm Bakker og Silkeborgvej.

Her vil Hybel bygge et nyt 4700 kvadratmeter stort domicil med tilhørende lager og showroom, fortæller virksomhedens adm. direktør, Brian Langvad.

Salget af jorden, der ligger ved lysreguleringen og indkørslen til Bygholm Bakker, blev konfirmeret på den lukkede del af byrådsmødet mandag aften.

Hybel blev stiftet i januar 2016 og er siden da vokset eksplosivt, fra en lille håndfuld medarbejdere til nu 90 ansatte i Horsens, Roskilde og Aalborg. 60 af dem arbejder i dag på Ove Jensens Allé i Horsens, hvor det i takt med udviklingen kniber med pladsen.

- Vi bygger et domicil, hvor der er plads til 150 medarbejdere. Der er vi jo slet ikke endnu, og det kommer vi heller ikke i nær fremtid. Men vi vil sikre os, at vi bygger et kontor, hvor der er plads til, at vi kan være i lang tid, siger Brian Langvad, der er begejstret for den meget synlige placering ud mod Silkeborgvej, og at motorvejen er lige i nærheden.

- Og så er det samtidig tæt på Horsens, hvilket er vigtigt for de af vores medarbejdere, der bor inde i byen, siger han.

Der er lavet lokalplan for området, så byggeriet af det nye domicil kan i princippet gå i gang med det samme.

- Det er vi nu ikke helt klar til. Vi har endnu kun nogle foreløbige tegninger af byggeriet. Vi tager den tid, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for vores medarbejdere, men målet er, at vi flytter ind i 2021, siger Brian Langvad.

Annonce
Vi tager den tid, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for vores medarbejdere, men målet er, at vi flytter ind i 2021.

Brian Langvad, adm. direktør, Hybel

Borgmester: Der er snart udsolgt

Indtil nu er der i Bygholm Business Park solgt jord til udlejningsfirmaet Festgården, en endnu unavngivet dagligvarebutik og en tankstation. Hybel vil altså også etablere sig i området, og flere vil snart følge efter, vurderer borgmester Peter Sørensen (S).

- Nu er der prikket hul på det. Der er stadig erhvervsjord til salg i området, men jeg forventer, at vi kan melde udsolgt inden for en overskuelig fremtid. Et bud kunne være 24 måneder, sagde han efter byrådsmødet mandag aften.

Peter Sørensen oplyste ved samme lejlighed, at Hybel har sikret sig en option på at købe yderligere 8000 kvadratmeter i Bygholm Business Park.

Det bekræfter Brian Langvad, der dog understreger, at Hybel ikke har nogen aktuelle planer med det stykke jord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce