Annonce
Horsens

Hybel firedoblede overskud: Nu er ny afdeling og flere folk på vej

Hybel-direktør Brian Langvad vægter nærhed højt, og derfor er det planen at etablere flere afdelinger tættere på kunderne. Foto: Søren E. Alwan
Husfirmaet Hybel har firedoblet resultatet i 2018 og tjent mere end 42 millioner kroner. Kunderne er ikke bare fra Horsens, og med åbning af flere afdelinger vil Hybel sikre fortsat nærhed til kunderne.

Horsens: Michael Mortensens husbygger-firma, Hybel A/S, hamrer derudad, og det resulterer snart i åbning af et tredje kontor med salg, tegnestue og byggeledelse.

Det fremgår af virksomhedens netop aflagte årsregnskab, og administrerende direktør Brian Langvad bekræfter planerne.

Virksomheden, som blev etableret i Horsens i 2016, bevægede sig sidste år nord på med en afdeling i Aalborg, men planen er at komme nærmere kunderne i hele landet, forklarer han.

En nærmere placering er han dog ikke helt klar til at løfte sløret for.

- Det er lidt for tidligt, for vi har endnu ikke helt tørt bæk på en aftale, siger han.

- Men den overordnede plan er, at vi skal dække Danmark fra tre afdelinger i Jylland og én på Sjælland, siger han.

Om det er Sjælland eller den tredje afdeling i det jyske, der står først for skud, vil direktøren ikke ind på. Han fortæller dog, at Hybel netop har købt to byggegrunde i Kolding med henblik på at opføre udstillingshuse der.

Afhængig af hvornår en aftale om de fysiske rammer falder på plads, forventer Brian Langvad, at den næste Hybel-afdeling kan åbne i løbet af efteråret.

Med åbning af nyt kontor og fortsat vækst i øvrige afdelinger forventer vi at være mindst 80 ansatte inden udgangen af året.

Brian Langvad, direktør for Hybel

- Bedre end vi turde tro på

Udvidelsen er led i Hybels vækststrategi, en strategi med ambitiøse mål, som til fulde blev indfriet i 2018 - og mere til.

- Det gik bedre, end vi turde tro på, særligt når vi tager vores korte levetid i betragtning, konstaterer Brian Langvad.

Omsætningen offentliggør Hybel ikke, men bruttoavancen i 2018 løb alene op i cirka 79,7 millioner - mod cirka 35,6 millioner kroner i 2017.

På bundlinjen blev det tll et resultat før skat på hele 42,3 millioner kroner mod cirka 10,7 millioner kroner året før - i runde tal en firedobling.

- Vi er yderst tilfredse, og jeg må sende en stor tak til både samarbejdspartnere og medarbejderne, som gør en stor indsats, siger direktøren.

Annonce

Flere job på vej

Også opkøb og udvikling af jord er en del af forretningen i Hybel, og det har været medvirkende til det flotte resultat, fortæller Brian Langvad.

- I efteråret satte vi flere end 100 grunde til salg i Vejle, Horsens og Stilling, og allerede nu har vi solgt flere end 50, siger han.

De høje vækstrater i 2018 lægger ikke låg på forventningerne til 2019. Tværtimod. Mens der i 2018 blev solgt cirka 300 Hybel-huse, hedder målet for i år 430-450 huse.

Væksten ventes også at smitte af på antallet af medarbejdere. I dag er der 64 ansatte, hvoraf en halv snes sidder i Aalborg - resten i Horsens.

- Med åbning af nyt kontor og fortsat vækst i øvrige afdelinger forventer vi at være mindst 80 ansatte inden udgangen af året, siger Brian Langvad.

Hybel har godt gang i husbyggeriet både i og uden for Horsens. Her lægges sten til et typehus på Hyrdetasken i Tyrsted. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Troels Holch Povlsen tonser med tallene: Tredobler omsætning i Horsens-selskabet Nine United A/S

Kultur For abonnenter

Fortidsminder spænder ben for drømmen om "Hollywood"-skilt i Juelsminde

Horsens

Brænder pengene i lommen? Her er de dyreste boliger til salg i Horsens lige nu

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Kultur For abonnenter

Tredje søndag før jul gik dine oldeforældre tur på Søndergade

Horsens

Han har kastet omkring 700 ton sten i fjorden i år og kan godt kaldes for 'naturens vogter': Nu har han fået et skulderklap for sin indsats

Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Hedensted For abonnenter

Grundejerne bestemte første udspil til diget: Vi er blevet overraskede over, hvor kompliceret kysten er

Horsens For abonnenter

Det blev Østerhåb ved et tilfælde: Drømmehuset fra byggeudstilling blev til et hjem for familien Bang Fasting Bauer

Horsens

Uro i nattelivet: Unge mænd råbte og rakte fuckfinger mod politiet

Annonce