Annonce
Horsens

Hybel firedoblede overskud: Nu er ny afdeling og flere folk på vej

Hybel-direktør Brian Langvad vægter nærhed højt, og derfor er det planen at etablere flere afdelinger tættere på kunderne. Foto: Søren E. Alwan
Husfirmaet Hybel har firedoblet resultatet i 2018 og tjent mere end 42 millioner kroner. Kunderne er ikke bare fra Horsens, og med åbning af flere afdelinger vil Hybel sikre fortsat nærhed til kunderne.

Horsens: Michael Mortensens husbygger-firma, Hybel A/S, hamrer derudad, og det resulterer snart i åbning af et tredje kontor med salg, tegnestue og byggeledelse.

Det fremgår af virksomhedens netop aflagte årsregnskab, og administrerende direktør Brian Langvad bekræfter planerne.

Virksomheden, som blev etableret i Horsens i 2016, bevægede sig sidste år nord på med en afdeling i Aalborg, men planen er at komme nærmere kunderne i hele landet, forklarer han.

En nærmere placering er han dog ikke helt klar til at løfte sløret for.

- Det er lidt for tidligt, for vi har endnu ikke helt tørt bæk på en aftale, siger han.

- Men den overordnede plan er, at vi skal dække Danmark fra tre afdelinger i Jylland og én på Sjælland, siger han.

Om det er Sjælland eller den tredje afdeling i det jyske, der står først for skud, vil direktøren ikke ind på. Han fortæller dog, at Hybel netop har købt to byggegrunde i Kolding med henblik på at opføre udstillingshuse der.

Afhængig af hvornår en aftale om de fysiske rammer falder på plads, forventer Brian Langvad, at den næste Hybel-afdeling kan åbne i løbet af efteråret.

Med åbning af nyt kontor og fortsat vækst i øvrige afdelinger forventer vi at være mindst 80 ansatte inden udgangen af året.

Brian Langvad, direktør for Hybel

- Bedre end vi turde tro på

Udvidelsen er led i Hybels vækststrategi, en strategi med ambitiøse mål, som til fulde blev indfriet i 2018 - og mere til.

- Det gik bedre, end vi turde tro på, særligt når vi tager vores korte levetid i betragtning, konstaterer Brian Langvad.

Omsætningen offentliggør Hybel ikke, men bruttoavancen i 2018 løb alene op i cirka 79,7 millioner - mod cirka 35,6 millioner kroner i 2017.

På bundlinjen blev det tll et resultat før skat på hele 42,3 millioner kroner mod cirka 10,7 millioner kroner året før - i runde tal en firedobling.

- Vi er yderst tilfredse, og jeg må sende en stor tak til både samarbejdspartnere og medarbejderne, som gør en stor indsats, siger direktøren.

Annonce

Flere job på vej

Også opkøb og udvikling af jord er en del af forretningen i Hybel, og det har været medvirkende til det flotte resultat, fortæller Brian Langvad.

- I efteråret satte vi flere end 100 grunde til salg i Vejle, Horsens og Stilling, og allerede nu har vi solgt flere end 50, siger han.

De høje vækstrater i 2018 lægger ikke låg på forventningerne til 2019. Tværtimod. Mens der i 2018 blev solgt cirka 300 Hybel-huse, hedder målet for i år 430-450 huse.

Væksten ventes også at smitte af på antallet af medarbejdere. I dag er der 64 ansatte, hvoraf en halv snes sidder i Aalborg - resten i Horsens.

- Med åbning af nyt kontor og fortsat vækst i øvrige afdelinger forventer vi at være mindst 80 ansatte inden udgangen af året, siger Brian Langvad.

Hybel har godt gang i husbyggeriet både i og uden for Horsens. Her lægges sten til et typehus på Hyrdetasken i Tyrsted. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Niels Flemming Hansen hylder boykot af Rusland, men i hans egen skokæde kan du stadig købe Ecco-fodtøj: Nu trækker han sig fra ordførerpost

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce