Annonce
Horsens

Hvornår rejser mennesket til Mars: Chefingeniør fra NASA besøgte VIA

Dr. Ravi N. Margasahayam fra NASA lagde for nyligt vejen forbi VIA University College i Horsens, hvor han holdt oplæg foran 200 nystartede ingeniørstuderende. Foto: VIA University College
Annonce

Horsens: Hvis man tør at tænke stort, er der ingen grænser for, hvor langt man kan nå. Ja, måske endda helt til Mars.

Sådan lød budskabet, da VIA University College i Horsens for nyligt havde besøg af dr. Ravi N. Margasahayam, chefingeniør hos den amerikanske rumfartsadministration NASA.

Foran 200 nystartede ingeniørstuderende holdt han oplæg om innovation og forskning. Med baggrund i arbejdet hos NASA forklarede han, hvordan de tekniske løsninger, han er med til at udvikle i dagligdagen, kommer andre virksomheder og dermed et helt samfund til gode.

Undervejs fik de studerende mulighed for at stille spørgsmål, og her var det særligt spørgsmålet om en bemandet rejse til Mars, der vakte interesse.

Til det måtte dr. Ravi N. Margasahayam skuffe de studerende. Selvom der har været arbejdet længe på projektet om at sende mennesker til Mars, ligger det ikke lige for. Men man ved aldrig, hvad fremtiden bringer, påpegede ingeniøren.

Dr. Ravi N. Margasahayam er uddannet maskiningeniør og har mere end 25 års erfaring hos NASA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce