Annonce
Debat

Hvorfor kigger en af de 'tunge drenge' ikke i retning af AC Horsens? Man er nødt til at have nogle større armbevægelser

"Se på FCM-direktøren - hvorfor bliver han interviewet meget mere end AC-direktøren? Fordi han har en mening om tingene og har armbevægelser uden at være kvalmende at høre på. AC-direktøren flygter nærmest efter hver kamp - han er strengt taget usynlig", skriver Ejvind Daugaard. Arkivfoto

Læserbrev: Ja, 125 mio. kr. er dog en slat penge (Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen nylige investering i FC Midtjylland, red.), og så sidder man her og tænker: Hvorfor ikke AC Horsens?

Hvorfor kigger en af de "tunge drenge" ikke i retning af AC Horsens?

Se det er jo et godt spørgsmål. Kan det være, fordi ambitionsniveauet ikke er højt nok?

Annonce

Hvis man kun hører fra ledelsen, at man har Superligaens laveste budget og tilsyneladende er stolte af det, så kan jeg godt forstå, at ingen gider danse med AC.

Man har også de sidste par år hørt, at man ikke manglede angribere i AC. Hvor mange mål er det lige, man har scoret de sidste to sæsoner? Det skriger til himlen med sådan en udmelding - man mangler i den grad angribere.

Man er simpelthen nødt til at have nogle større armbevægelser.

Den der jyske sindighed troede jeg faktisk var ovre, men man er og bliver for meget jysk bankmand med livrem og seler og kan derved ikke tiltrække en af de "tunge drenge".

Som man agerer p.t., er man fuldstændig uinteressant for nogen investor.

Se på FCM-direktøren - hvorfor bliver han interviewet meget mere end AC-direktøren? Fordi han har en mening om tingene og har armbevægelser uden at være kvalmende at høre på.

AC-direktøren flygter nærmest efter hver kamp - han er strengt taget usynlig.

Og så fik AC en sportschef fra Esbjerg - hvor er det lige, de spiller? Så kan det ikke blive mere sindigt (bare spørg Esbjerg-fans).


Man må blot konstatere, at Bo Henriksen kunne vække den sovende ledelse, men man bliver jo træt på en tidspunkt og hvorfor? Ja, det står ovenfor beskrevet.

Ejvind Daugaard


Man må blot konstatere, at Bo Henriksen kunne vække den sovende ledelse, men man bliver jo træt på en tidspunkt og hvorfor? Ja, det står ovenfor beskrevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce