Annonce
Horsens

Hvordan kan der skabes liv i Bytorv Horsens - se læsernes bud

Bytorv Horsens har fået nye ejere, og den ny ejergruppe har store planer om at revitalisere centret. Vi spurgte på Facebook, hvad der skal til for at få mere liv i butikscentret. Arkivfoto

I denne uge delte vi følgende spørgsmål på Facebook:

"Bytorv Horsens har god beliggenhed og stort potentiale som omdrejningspunkt for detailhandlen i Horsens midtby." Sådan lyder det fra nye ejere, som vil skabe nyt liv i centret, blandt andet med ombygning af førstesal, nye spisesteder, fitnesscenter og nye større butikker. Tror du på mulighederne, og hvad mener du, der skal til for at skabe mere liv i centret?

Herunder kan du læse en række af de svar, vi fik.

Annonce

Nicolai Capion Rasmussen:

Det er vel blevet et spøgelsescenter, fordi huslejen har været for høj, tænker jeg. Så ram en fornuftig husleje, så butikkerne også har råd til at leve videre selv med et par dårlige måneder. Hvis der er masser af butikker, er der også masser af kunder.

Susanne Drews:

Der mangler en god dagligvarebutik, så folk kommer ind i centeret med et ærinde. Når de så er der, giver det afledt handel til de mange specialbutikker, fordi man jo lige tager en rundtur, når man er der alligevel. Sådan var det faktisk også, da der lå en lille Netto i kælderen, og det fungerer fint i andre byer. For eksempel i Aarhus, hvor der ligger en Kvickly i Bruuns Galleri. Vejle har en Kvickly i Bryggen. Men her i Horsens kan vi åbenbart ikke finde ud af det. Efter at føtex, Kvickly og Rema er forsvundet fra midtbyen, kunne vi godt bruge nogle alternativer til Netto. Meget gerne en SuperBrugsen. Jeg er ikke den eneste, der savner en Kvickly.

Pernille Ravnsborg:

Noget for de unge. Lækker café eller lignende, hvor priserne passer til de studerende.

Kim Sønderborg:

Fitnesscenter, som kan skabe trafik udenfor åbningstid, er genialt.

Ezgi A. Yagci:

Gina Tricot, Sephora, JD Sports, Star Bucks, Zara, et bedre og større legeland for børn, DL Fried Chicken, Joe and the juice, Peak Performance, Rituals, Saigon (hvor der evt. kan købes lækre kinesiske bokse, hurtigt og lækkert). Jeg synes, at det ville være synd med et fitnesscenter i Bytorv Horsens, da det er nye butikker, vi har brug for.

Sandie Miffy Kimie Tøttrup:

For Guds skyld ikke flere bestseller butikker til Horsens!

Line Boysen Lassesen:

I Hjørring har der været stor succes med netop fitnesscenter og faktisk også bibliotek og borgerservice. Hvis borgerservice alligevel er planlagt til at flytte, så kan Horsens Bytorv være en mulighed i stedet for (igen!!) at bygge et nyt prestige-byggeri på bekostning af kommunale investeringer i velfærd.

Pernille Sørensen:

Baresso, Starbucks eller lignende. Det mangler virkelig i byen.

Maria Johansen:

En baresso eller lignende ville være et hyggeligt og mere moderne sted at mødes i sådan et bytorv.

Lars Damhave:

Hvordan kan den nye ejer sige, at Bytorv Horsens har god beliggenhed og stort potentiale, når der står så mange butikker tomme?

Suzan Katrine Kristensen:

Legelandet trænger til en opgradering , og så mangler der noget til de forældre, der sidder og venter på, at ungerne leger. For eksempel en lækker kaffebar og nogle flere siddepladser.

David Butters Damgaard:

Det ligger så centralt, så selvfølgelig har det et stort potentiale.

Annette Søgaard:

Billigere husleje og nogle butikker, som ikke er samme type som de andre. Der behøver for eksempelt ikke at være flere sko- eller tøjbutikker.

Michelle Kumke Rosendal Nielsen:

Måske nogle mindre, billigere butikslokaler, så vi kan få gang i de små forretninger igen. Det er håbløst at starte butik i Horsens med de huslejer, der er.

Mads Vestergaard Pedersen:

At der bare sker noget i centeret, kan kun være sundt!

Nicklas Christensen:

Et eller andet i det center kunne være lækkert efterhånden! Koldere velkomst skal man lede længe efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce