Annonce
AC Horsens

Hvor er angriberen? Bo er ukuelig optimist, selv om tiden snart løber ud

Bo Henriksen er stadig optimist i forhold til at finde en angriber, selv om transfervinduet lukker om få dage. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

AC Horsens har i over en måned forgæves jagtet en angriber, der kan fuldende klubbens transferaktiviteter.

Annonce

Horsens: Bo Henriksen har spøgt med, at han selv kunne gå på banen, og han har flere gange slået fast, at der var god tid til at finde den angriber, som han mangler for at fuldende efterårets trup i AC Horsens.

Men tiden er ved at løbe ud. På fredag inden midnat skal et klubskifte være på plads, hvis der skal være tale om en spiller, der er på kontrakt i en anden klub.

- Jeg er stadig ukuelig optimist. Jeg tror stadig på, at vi nok skal finde den spiller, vi mangler, men det er klart, at det ikke bliver nemmere som tiden går, siger AC Horsens' manager.

Han arbejder også på sagen. Blot få sekunder efter, tirsdagens træning var slut, forlod Bo Henriksen banen i gang med nye telefonsamtaler og med kurs direkte mod sit kontor.

For godt et år siden stod han på sidelinjen til en træningskamp mod FC Midtjylland og forhandlede om et klubskifte, men til fredagens lokalopgør mod Vejle Boldklub lover Bo Henriksen, at han vil have sin fulde opmærksomhed på kampen.

- Forhåbentlig er er tingene afsluttet på det tidspunkt, siger Bo Henriksen.

Han slår samtidig fast, at han har to ledige pladser i sin trup.

- Jeg håber at få to spillere ind, men de skal ikke nødvendigvis begge to være angribere, siger Bo Henriksen, der tidligere har talt om at styrke bredden i forsvaret med en spiller ekstra.

Til gengæld bliver der ikke tale om salg. AC Horsens har solgt nok, slår Bo Henriksen fast.

- Der skal ikke nogen ud af truppen, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce