Annonce
Horsens

Hvor blev havnesporet af?

Annonce

Læserbrev: Forrige borgmester Jan Trøjborg brugte mange penge på etableringen af havnesporet. Det var en rigtig god idé, som bandt lystbådehavnen, nu Horsens Marina, sammen med midtbyen. Til stor glæde for byens borgere og ikke mindst havnens mange brugere, klubber og ikke mindst gæstesejlerne.

Desværre blev havnesporets levetid kort. Påbegyndelsen af byggeriet på Nordhavnen fjernede muligheden for at spadsere og cykle langs havnekajen. Da det er besluttet i planlægningen af byggeriet, at der skal være en havnepromenade, er det ufatteligt, at byens planlæggere ikke kunne etablere promenaden inden byggeriets påbegyndelse.

Det ville have været til stor glæde for byens borgere, som interesserer sig for etableringen af den nye attraktive bydel på Nordhavnen og gerne vil bevæge sig langs havnekajen og se på havnen og byggeriet.

Det er jo blot en beslutning om at etablere promenaden først - ingen ekstra omkostning.


En opfordring til bystyret: Få nu etableret promenaden lang havnekajen, så alle kan glæde sig over nærheden til vandet.


Den fine nye gæstehavn i Gammel Havn er et stort plus for byen og gæstesejlere. Blot en skam at Horsens Havn bruger kajen langs Hornsyld Købmandsgård til oplagring af gamle udrangerede erhvervsfartøjer. Det skæmmer helhedsbilledet og er til stor gene for gæstesejlerne, der skal ind på de nye gæstepladser.

Byggeriet på Nordhavnen er flot og varieret med rimelig afstand mellem bygningerne. Ikke mindst anlægget ved den nye kanals tilslutning til havnen bliver et attraktivt opholdssted for alle byens borgere.

En opfordring til bystyret: Få nu etableret promenaden langs havnekajen, så alle kan glæde sig over nærheden til vandet og slipper for at benytte Strandpromenaden med bilos og støj.

Horsens Marina er med alle de fine faciliteter byens mest besøgte park. Gør det nemt for byens borgere at bevæge sig mellem byen og fjorden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Annonce