Annonce
Horsens

Hvis huden trænger til et løft: Trine tryller i Grønnegade

Trine Mau har efter 14 år som udkørende sygeplejerske til hudklinikker over hele landet nu endelig slået sig ned med egen, fast klinik - og valget faldt på det lille byhus i Grønnegade. Foto: Jørgen Hasseriis
Sygeplejerske Trine Mau har specialiseret sig i hudbehandlinger i klinikken Unique Ellipse.

Horsens: Hun er uddannet sygeplejerske og arbejdede i mange år på sygehuset i Horsens. Men så fik hun børn og fik svært ved at vende tilbage til de skiftende arbejdstider med natte- og weekendarbejde.

Derfor valgte Trine Mau for 14 år siden at skifte spor. Hun helligede sig hudbehandlinger.

I første omgang blev hun ansat i en hudklinik i Vejle, hvor hun assisterede som sygeplejerske, men snart overtog hun klinikken.

Annonce
Laserbehandlinger kan udføres af sygeplejersker og bruges til mange typer hudbehandling, men også hårfjerning. Foto: Jørgen Hasseriis

Botox og fillers populært

Klinikken hed Unique Ellipse, og det gør den stadigvæk. Men hvor Trine Mau de seneste 14 år har været udkørende og udøvet sine kompetencer for andre klinikker, har hun nu valgt at åbne sin egen klinik.

- Der kom flere og flere regler inden for området. Jeg ville gerne tilbyde mere end bare laserbehandlinger, for eksempel de populære botox og fillers, så det var begyndt at blive besværligt for mig, forklarer hun.

- Desuden havde jeg så mange timer på vejene, at jeg begyndte at mærke et behov for at få en base. Vi bor i Oens, og derfor var Horsens det oplagte valg. Frem for at have en klinik hjemme i privaten ønskede jeg en klinik inde i byen. Det virker mere professionelt, fortæller Trine Mau, der faldt for det lille byhus i Grønnegade, hvor Jar House før lå.

Her har hun indrettet sin klinik med behandlerrum i såvel stueetage som på første sal samt mødelokale på anden sal. Her tilbyder hun skønhedsbehandlinger og har specialiseret sig i karsprængninger, acne, pigment, hårfjerning og andre hudbehandlinger.

Botox skal der en læge til - og her har hun et samarbejde med hudlæge Emil Henningsen, Odense, der gæster klinikken to gange om måneden. Et besøg hos ham for en eventuel botoxbehandling kræver 48 timers betænkningstid, før man beslutter sig. Fillers må hun som sygeplejerske godt selv håndtere, men også her er der en 48-timers regel.

Barbie ikke målet

Klinikken overholder de krav, som Sundhedsstyrelsen stiller og er patientforsikret. Trine Mau fortæller, at hendes linje og holdning omkring de populære botox og fillers, er "det ikke skal kunne ses".

- Det flotteste er, når det ser naturligt ud. Man skal faktisk ikke kunne se det, og det er desværre sådan i nogle tilfælde, at man ender som barbie eller i et plastikmareridt. Jeg kan kun opfordre til, at man husker at spørge ind til de behandlinger, man vil have, og at man passer på sig selv, advarer hun.

- Men omvendt kan vi jo godt lide at pynte os lidt, og når nu vi har muligheden for at trylle, kan vi lige så godt gøre det, smiler klinikejeren, der tager imod både kvinder og mænd.

- Mine kunder er primært kvinder, for mænd går ikke op i det med store læber. Men mænd kommer her også i forbindelse med for eksempel skægpest, acne eller andre hudproblemer.

Der er to behandlerstole hos Unique Ellipse, men Trine Mau foretrækker at have god tid til kunden og derfor kun gang i én af dem. To gange om måneden kommer der også en hudlæge. Foto: Jørgen Hasseriis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce