Annonce
Odder

Hverdagens helte: Familie belønnet af politiet

Familien fra Odder fik en dusør, fordi de hjalp med til at stoppe en spritbilist. Foto: Østjyllands Politi
Far, mor og to sønner var med til at stoppe alvorligt beruset bilist. Politi delte tak og dusører ud til 10 af hverdagens helte.

Odder: Med hjælp fra en familie fra Odder fik politiet sidste år stoppet en spritbilist, før der skete en ulykke.

Derfor var familien i går på besøg hos politiet, der kvitterede med en dusør. Der blev uddelt 10 dusører, og de fire af dem gik til Sille Winther Frost, 39 år, Jakob Lignell, 40 år, Otto Winther Frost Lignell, 8 år og Viggo Winther Frost Lignell, 10 år. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sidste år i november kørte parret med deres to sønner på motorvejen. De så en personbil, der kørte usikkert og slingrede. Det var så slemt, at familien ikke tøvede med at ringe til vagtcentralen. Her fortalte de, at de kørte bag en mulig spritbilist.

Efter de havde kontaktet politiet, fulgte de efter den anden bil. Kort efter blev de kontaktet af en betjent, som de kunne fortælle, hvor den slingrende bil var, indtil den blev stoppet af en patrulje.

Annonce

Havde promille på 3,0

Det viste sig, at bilisten i høj grad var påvirket. En alkometertest viste en promille på 3,0. Ifølge Sundhed.dk er det så højt, at man risikerer at blive bevidstløs.

- Vi vil gerne anerkende borgernes ekstraordinære indsats og betydningsfulde hjælp, der har været afgørende i disse forskellige situationer. Vi håber, at dusørerne kan være et ekstra klap på skulderen og en inspiration til andre, der måtte havne i lignende situationer, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Hun overrakte sammen med chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen en dusør i form af et mindre kontantbeløb til familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig til politiet: "Fucking spassere"

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce